11.4 C
Zagreb
Srijeda, 19. veljače 2020., 16:26

DIABLOG

DIABLOG ili dijalog s blogerima je prva hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici, čije se prvo izdanje održalo krajem 2016. godine. Četvrto izdanje održat će se 20. studenog 2019. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, s početkom u 10 sati.

Utjecaj blogera i influencera na ukupnu komunikaciju u Hrvatskoj, kao i u svijetu, sve više raste, a pravila ponašanja s naglaskom na komercijalne suradnje nisu uvijek razumljiva svim zainteresiranim stranama. Pri tome mislimo na oglašivače, agencije, medije, kao i same blogere i influencere.

Konferencija ima ambiciju postati ključna platforma za izmjenu razmišljanja i stavova između zainteresiranih strana. Blogerima, agencijama i oglašivačima će omogućiti da prezentiraju sebe i svoje projekte.

Osnovu konferencije čine istraživanja koja provodi agencija DIALOG, a koja bi trebala dati odgovore o tome što svi zainteresirani očekuju od suradnje, kako ta suradnja funkcionira, gdje su šumovi u komunikaciji i kako se razvijaju blogerska i influencer scena u Hrvatskoj.

Blogeri i influenceri koji sudjeluju u istraživanjima ujedno svojim glasovanjem odabiru najbolje pojedince i kampanje u Hrvatskoj u proteklom razdoblju, a mi ih na DIABLOGU nagrađujemo.

Konferenciju organizira agencija Dialog komunikacije, uz podršku BBDO Grupe.

Datum

20. stu 2019.

Vrijeme

10:00 - 15:00

Više informacija

Read More

Adresa

Kaptol Boutique Cinema
Nova ves 17, Zagreb, Croatia
PRIJAVA
QR Code