26.5 C
Zagreb
Subota, 04. srpnja 2020., 17:30

Digitalna (R)evolucija

Najposjećenija konferencija Udruge HUP ICT pod nazivom Digitalna (R)evolucija, 5. veljače 2020. u zagrebačkoj Laubi po treći put će na jednom mjestu okupiti poduzetnike, vodeće stratege i kreatore digitalne ekonomije koji su složni u jednom – digitalizacija poslovanja i transformacija poslovnog okruženja ključna je za daljnji razvoj.

Digitalna (R)evolucija, jedina netehnološka konferencija o digitalizaciji, prva je i jedina konferencija koju organiziraju poduzetnici za poduzetnike. Motiv za treću konferenciju je nedavno provedeno globalno IMD istraživanje na temu digitalne konkurentnosti, na kojem je Hrvatska pala za sedam mjesta i to isključivo zbog niske “spremnosti za budućnost”.

“Istraživanje je pokazalo kako hrvatske tvrtke mogu kroz digitalizaciju ostvariti veliki potencijal u unaprijeđenju poslovanja. Razlog leži u činjenici da se veliki broj novih tehnologija kao što su cloud, big data, advanced analytics i druge, ograničeno uvode i primjenjuju a da se pri tome poslovni i operativni modeli suštinski ne mijenjaju. Zbog toga naši upravljački kapaciteti trebaju postati još više tehnološki osvješteni, a naše tvrtke sposobne uvoditi nove organizacijske modele koje omogućava tehnologija, kako bi postale konkurentnije”, rekao je predsjednik HUP-ICT Udruge, Boris Drilo.

Radni moto trećeg izdanja konferencije je Talenti, Agilnost, Tehnologija kako bi se poduzetnicima ukazalo na važnost sve tri sastavnice uspješne digitalne transformacije. Cilj i ideja HUP-ove ICT Udruge je da putem ove konferencije ukaže svojim članovima i svim drugim sudionicima na pozitivne promjene koje donosi digitalna tehnologija.

Datum

05. velj 2020.

Vrijeme

08:00 - 18:00

Adresa

Lauba
Category
QR Code