Ford obnavlja mrežu partnera u Hrvatskoj

U sklopu autocentra GT Automobili Zagreb na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu otvoren je novi Ford prodajno servisni centar

S ciljem daljnjeg rasta i širenja poslovanja, Grand Dalewest d.o.o. generalni uvoznik Ford marke za Hrvatsku, u lipnju 2018. obnavlja Ford prodajno servisnu mrežu. U sklopu autocentra GT Automobili Zagreb na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu otvoren je novi Ford prodajno servisni centar; lokacija omogućuje laku i brzu dostupnost velikom broju Ford zaljubljenika iz Zagreba i okolice.

Tvrtka GT Automobili d.o.o. također će otvoriti i prodajno servisni Ford centar u Splitu, s očekivanim početkom rada sredinom 2019. godine. Tvrtka AMC Međimurje d.o.o., uz osnovnu lokaciju u Čakovcu na kojoj već dugi niz godina uspješno promovira marku Ford, najkasnije do proljeća 2019. godine otvara prodajno servisni Ford salon i u Varaždinu.

Istovremeno s otvorenjem spomenutog prodajno servisnog centra, dio dosadašnjih prodajno servisnih partnera preuzeo je isključivo servisnu ulogu – tako su već otprije poznate lokacije Auto Hrvatske u Zagrebu i Karlovcu, Modul Auto u Zadru, Ford Pogarčić u Rijeci, AS Lacković u Velikoj Mlaki kraj Zagreba, Vukman Motors u Trogiru, lokacija AC Krivak u Koprivnici te lokacija Automehanika u Vinkovcima prenamijenjene isključivo u servisne salone, sve kako bismo dosadašnjim vlasnicima Ford vozila i dalje omogućili brzu i dostupnu podršku te kvalitetno održavanje vozila.

Novootvoreni centar GT Automobila u Zagrebu, budući centri u Varaždinu i Splitu, Ford prodajno servisni centri AC Bilić u Slavonskom Brodu, AMC Međimurje u Čakovcu, Grand Auto u Zagrebu, Puli, Splitu i Osijeku, Omega Auto u Čilipima, AS Lacković u Sisku te Krainc Auto u Rijeci biti će uređeni prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke – Ford Premium standard.

Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom već i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara kroz edukaciju cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, iziskuje ulaganje od minimalno 10 milijuna kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.

Lista prodajno servisnih partnera, od 1. lipnja 2018:

1. Grand Auto (Zagreb – Jankomir, Zagreb – Sesvete, Osijek, Split, Pula)
2. GT Automobili, Zagreb
3. Krainc Auto, Rijeka
4. AMC Međimurje, Čakovec
5. AC Bilić, Slavonski Brod
6. Omega, Auto Čilipi
7. AS Lacković, Sisak

Lista servisnih partnera, od 1. lipnja 2018:
1. Sial, Labin
2. Lindić, Samobor
3. AC Krivak, Koprivnica
4. Vukman, Trogir
5. Lacković, Zagreb
6. Modul, Zadar
7. Auto Hrvatska Automobili, Zagreb i Karlovac
8. Kong, Šibenik
9. Pogarčić, Rijeka
10. Automehanika, Vinkovci
11. Auto Bišćan, Veliko Trgovišće
12. Auto Zagorje, Zlatar Bistrica