U Franck café nagradnoj igri sretni dobitnici osvajaju nezaboravno putovanje i provod sa svojom ekipom na Ultra Europe festivalu kao i ostale atraktivne nagrade – 5x Samsung Galaxy S4, 4x Apple iPad2 tablet, 5x Samsung WB110 te Franck Cafe poklone za cool ljeto

Franck café najavljuje zagrijavanje za najbolju ljetnu zabavu i to na najiščekivanijem događaju sezone – Ultra Europe festivalu.

U sklopu nagradne igre “Cool ljeto uz Franck café”, koja traje od 1. svibnja do 22. lipnja, jednog sretnika ili sretnicu čeka nagrada u vidu nezaboravnog ljetnog iskustva s društvom – provoda na Ultra Europe festivalu za ekipu od pet ljudi, uz osiguran smještaj u hotelu tijekom festivala te 5x 2.000 kuna na American Express kartici. Uz odličan lineup ovogodišnjeg Ultra Europea koji će splitski Poljud pretvoriti u meku elektronske glazbe od 11. do 13. srpnja, Franck café će itekako dobro doći za ekstra energiju i čisti užitak.

No, osim putovanja i provoda za ekipu na Ultra Europe festivalu, Franck Café nagradni fond uključuje i ostale vrijedne nagrade:
5x Samsung Galaxy S4
4x Apple iPad2 tablet
5x Samsung WB110 te
100x Franck Café ručnika
100x Franck Café majica

Za sudjelovanje je potrebno kupiti 10 pojedinačnih pakiranja Franck café 2u1, Franck café 3u1 ili Franck café Ice coffee pakiranja na jednom računu. SMS sadržaja FRANCK CAFE uz navedeni broj toga računa, ime i prezime, adresu i e-mail šalje se na broj 60221. Prijava za nagradnu igru moguća je i besplatnim upisom ovih podataka na web stranici www.franck.eu. Originalan račun, kao dokaz kupovine, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade.

Pravila nagradne igre dostupna su na www.franck.eu i facebook.com/franck.cafe.