Franck ƒajevi (3)Franck je lnsirao web stranicu na kojoj nudi tri nova okusa čajeva, točnije već dobro poznate okuse u novim zanimljivim kombinacijama.

Na stranici biram-caj.franck.eu su na izboru Moderni klasičar – kamilica, đumbir i med, Znatiželjni avanturist – šipak, hibiskus i kupina te Cool romantik – menta i spearmint s dodatkom cimeta. Ove kombinacije dane su na raspolaganje potrošačima da svojim glasovima izaberu onu koja im se najviše sviđa i tako osiguraju proizvodnju i prodaju upravo te kombinacije.

“U Francku puno pažnje posvećujemo ispitivanju navika i preferencija naših potrošača, te sve dobivene informacije uzimamo u obzir prilikom osmišljavanja novih proizvoda i okusa. Također, jako nam je važno mišljenje potrošača, pa smo ovaj put odluku prepustili upravo njima. Jako nas zanimaju i vesele rezultati natječaja, no jedno je sigurno – ne može se pogriješiti”, izjavila je Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čaja u Francku.

Glasati mogu sve punoljetne osobe s područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a oni najkreativniji imat će priliku osvojiti i vrijedne poklon pakete.

“Na dvosmjernoj komunikaciji temeljimo poslovanje, a posebice joj dajemo značaj prilikom komuniciranja s potrošačima na društvenim mrežama i šire, u digitalnom svijetu. Ovaj format natječaja putem interaktivne web stranice pokazao se kao sjajan format i već sada, samo nekoliko dana nakon lansiranja, bilježimo lijepe rezultate”, izjavila je Matejka Buča, voditeljica za digitalni marketing.

Nagradni natječaj je počeo 18. travnja, a završava 8. svibnja 2016. godine.

Dođite na novu stranicu i izaberite svoj najdraži okus.