Franck predstavio kavu s okusom lješnjaka i čokolade

Ivica Srakočić, Lada Gumhalter, Josip Novačić i Antonija MandićFranckova mljevena kava za domaćinstvo 100% Arabica stekla je mnoštvo poklonika već u prvoj godini nakon uspješnog lansiranja na tržište.

Hrvatskim kavoljupcima koji vole istraživati bogatstvo aroma i okusa kave, Franck sada nudi novu poslasticu – aromatiziranu mljevenu kavu Franck 100% Arabicu s okusom lješnjaka i čokolade čije su blagodati predstavljene na današnjoj degustaciji u Zagrebu.

Novu članicu Franck obitelji kava predstavili su marketing menadžer Ivica Srakočić i direktorica razvoja Lada Gumhalter, dok je Franckov barista Josip Novačić pokazao četiri načina pripreme 100% Arabice s okusom lješnjaka i čokolade.

“Inovacije su strateško opredjeljenje Francka kao lidera na hrvatskom tržištu kave, a novom Franck 100% aromatiziranom kavom želimo dodatno potaknuti razvoj tržišta i raznovrsnost ponude jer vjerujemo da će to hrvatski potrošači prepoznati, vrednovati i nagraditi kao i do sada. Ujedno, radimo i na popularizaciji i podizanju svijesti o ritualima te različitim jednostavnim i brzim načinima kuhanja kave kod kuće koja kod nas možda nisu toliko uvriježena poput French press metode ili kafetijere koji, zbog specifičnosti filtriranja, daju savršeno aromatičnu šalicu kave”, istaknuo je Srakočić na prezentaciji.

Franck 100% Arabica okus lješnjak-čokolada nastaje tako da se pomno odabrane arome lješnjaka i čokolade dodaju nakon prženja, a prije samog mljevenja kave. Jedinstvena kombinacija aroma osjeti se već pri samom otvaranju vakuumiranog pakiranja i idealna je za sve koji vole nešto slađu aromu, uz blaži i nježniji okus same kave.

“S obzirom da Franck 100% Arabicu i inače prirodno karakteriziraju blage čokoladne arome prožete lješnjakom i slatkim bademom, odlučili smo ih pojačati i stvoriti kavu desertnog mirisa i okusa. Mješavini najfinijih arabica dodali smo arome lješnjaka i čokolade i tako dobili jedinstvenu kavu koja donosi sasvim novi doživljaj. Riječ je o kavi laganog, baršunastog okusa s prirodnom slatkoćom, nježnim voćnim notama protkanim kakaovcem i orašastim voćem”, kazala je Gumhalter.

PROMO