gavrilovic-jetrena-pasteta-100gGavrilović je neosporni lider u kategoriji pašteta. Tradicija proizvodnje fine jetrene paštete seže u razdoblje prije 2. svjetskog rata kada je Gavrilović kao tehnološku inovaciju proizveo Jetrenu paštetu pakiranu u hermetične kutije – današnje konzerve!

Jetrena pašteta koja se danas nalazi na policama svih trgovina po istoj se recepturi proizvodi od 1953. godine, dakle skoro punih 60 godina.

Njezin jedinstveni pikantan okus postiže se zahvaljujući visokom udjelu jetre i kvalitetnog svinjskog mesa.

Jetrena pašteta dolazi u limenkama od 100 g i 50 g. Prije nekoliko godina lansirali su i pakiranje u tubi od 200 g namijenjeno obiteljima.

Osim Jetrene paštete, u asortimanu nude i popularnu Čajnu paštetu nešto blažeg okusa koja dolazi u tamnozlatnim limenkama od 100 g i 50 g te u tubi od 200 g.

Pod brendom Purisa nude Pileću i Pureću paštetu koje su proizvedene bez dodatka konzervansa. Surađuju sa svim trgovačkim lancima.

“Prema Nielsenovu istraživanju iz studenog 2010., naš udio u tržištu pašteta iznosi cca 35 posto. Mi smo lider u paštetama i trgovac koji cijeni i osluškuje svoje potrošače ne može bez naših pašteta, a potrošači se mogu osloniti na neupitnu kvalitetu naših proizvoda”, kaže Maja Puškarić iz Gavrilovića.

Od 2003. Gavrilović Jetrena pašteta nosi oznaku Hrvatska kvaliteta. Svi proizvodni procesi udovoljavaju najstrožim europskim i američkim standardima kvalitete, a mjere kontrole potencijalnih rizika provode se svakodnevno u svim fazama proizvodnje.

Sve implementirane norme u Gavriloviću obuhvaćene su zajedničkim integriranim sustavom upravljanja koji omogućava centralizirano upravljanje procesima i dokumentacijom cijelog sustava. Za ovu sezonu pripremili su tripak s praktičnim poklonom, plastičnim poklopcem koji čuva svježinu paštete. A tu su još i druga iznenađenja…