gavrilovic-mesna-industrija-tvornica-midiPovratak u prošlost u režiji Mesne industrije Gavrilović ne zahtijeva ludog znanstvenika i leteći automobil. Mesni doručak, Šunka narezak i Pašteta s novim pikantnim okusima garantiraju vatreni povratak u djetinjstvo uz omiljene zalogaje.

Specifični mirisi ili okusi dobro su znani okidači uspomena.

Bilo da se radi o bližoj ili daljoj prošlosti, svatko od nas ima svoje mirise i okuse djetinjstva koji nas bez greške katapultiraju do omiljenog događaja.

To dobro zna i Mesna industrija Gavrilović koja ovo ljeto želi priuštiti svima povratak u prošlost uz legendarne proizvode u pikantnim verzijama: Mesni doručak pikant, Šunka narezak pikant i Pašteta pikant.

MESNI DORUČAK PIKANT
mesni-dorucak-pikantVeć ujutro možete započeti svoje putovanje uz prepoznatljiv okus i miris Mesnog doručka pikant koji u pakiranju od 150 g ujedinjuje standardnu recepturu s više od 70 posto svinjskog mesa  i pikantni čili.

Novi okus djetinjstva zaokružen je slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koji će dati poseban štih salati od svježe paprike, krastavaca ili rajčice te blagim umacima na bazi majoneze i jogurta. Kada se tome doda osvježavajući bezalkoholni napitak ili omiljeno pivo, putovanje u prošlost može početi.

ŠUNKA NAREZAK PIKANT
šunka-narezak-pikantSvoje putovanje možete produžiti s još jednim legendarnim okusom prošlosti. Šunka narezak s pikantnim čilijem u pakiranju od 150 g dolazi u paru sa slatkom notom sušene crvene i zelene paprike koje čine ovu vatrenu varijantu idealnim dodatkom nemasnim sirevima blagog okusa, svježim salatama, blagim umacima i osvježavajućim napicima.

PAŠTETA PIKANT
Pasteta pikant 100gZa kraj ne zaboravite Paštetu pikant na ukusnom, hrskavom kruhu u kombinaciji sa svježom rajčicom, paprikom ili krastavcem. Prepoznatljiv okus i miris paštete uz pikantni čili i slatku notu sušene crvene i zelene paprike u pakiranju od 100 i 50 g začinit će svaku uspomenu na ljetne radosti uz prijatelje i omiljeni zalogaj.

PROMO