vindija-gi-limunada-largeSvoju bogatu kolekciju funkcionalnih proizvoda Vindija je nadopunila GI Control limunadom, okusom koji osvaja svojom osvježavajućom aromom, posebno stvorenom za duge i tople dane.

Uoči nadolazećih vrućih ljetnih dana Vindija je za svoje vjerne potrošače pripremila savršeno osvježenje – GI Control limunadu.

Najnovije izdanje pića nove generacije stvoreno je za uživanje u neodoljivoj aromi limuna koja pruža osvježenje u svakoj prilici, bilo da je riječ o relaksaciji tijekom sunčanog popodneva, napornom danu na poslu ili iscrpljujućem sportskom treningu.

Kao i ostala izdanja ovoga vrhunskog proizvoda (crni ribiz-jabuka, naranča-nektarina+ACE, naranča-ananas, jabuka-kruška, naranča-mango i zelena jabuka), GI Control limunada odlikuje se niskim glikemijskim indeksom i prirodnim sastojcima, a kao posebna vrijednost ističe se Fruit Up, prirodni šećer isključivo iz voća umjerene slatkoće.

Niska razina glikemijskog indeksa zadržava osjećaj sitosti i sprječava želju za slatkom hranom uzrokovanu pretjeranim lučenjem inzulina. Njegovom kontrolom pospješuje se sagorijevanje masti i taloženje masnoća u krvnim žilama, čime se regulira krvni tlak i preveniraju kardiovaskularne bolesti.

Blagotvoran učinak na zdravlje potrošača potvrdilo je i oksfordsko sveučilište, gdje su svi okusi GI Control pića klinički ispitani.

GI Control limunada dolazi u vizualno atraktivnim PET bocama od 1,75 l i 0,5 l, koje čuvaju kvalitetne sastojke toga uistinu vrijednog proizvoda.