Bez obzira na Vaše godine, podrijetlo ili uvjerenja, blagdani su svima posebni. To je vrijeme puno čarolije kada se vraćamo u djetinjstvo. Zajednički su trenutci puni ljubavi, dobrog raspoloženja i ugodnih mirisa ono je što to doba čini tako čarobnim. Topli trenutci nezamislivi su bez obiteljskih tradicija, a to znaju i Glade i Disney koji su za Vas ove godine pripremili Frozen II zimsku kolekciju mirisa.

Glade je ove zime svoj asortiman nadopunio s tri božićna mirisa inspirirana motivima iz omiljenog Frozen II filma. Ispunite dom jednim od tri mirisa pod nazivom Deep Amber Hills, Spiced Apple Kiss i Peaceful Rose & Wood, a u nastavku saznajte kojim su notama obogaćeni:

Miris Deep Amber Hills čini jedinstven spoj crnog ribiza, tamjana i tekućeg jantara. Donosi kontrast kiselog crnog ribiza koji se miješa u ulje elemija, a uravnotežen je slatkom lozom i klinčićem na mističnoj osnovi tamjana i tekućeg jantara. Miris je dostupan u obliku mirisne svijeće od 129 g, deluxe mirisne svijeće od 224 g, osvježivača zraka u spreju, automatski osvježivač zraka te punjenje za automatski osvježivač zraka.

Miris Spiced Apple Kiss tvore mješavina jabuke, cimeta i muškatnog oraščića. Razigrani citrusni uvod donosi osjećaj revitalizacije i novih mogućnosti. U srcu mirisa su kardamom i đumbir, a preko svega ide tanki sloj vanilin-šećera koji zaokružuje slatki miris. Dostupan je u obliku mirisne svijeće od 129 g, deluxe mirisne svijeće od 224 g te osvježivača zraka u spreju.

Miris Peaceful Rose & Wood kombinacija je rabarbare, ruže i sandalovine. Bogati sastojci iz cijelog svijeta sastaju se u neodoljiv miris koji osvaja svojim notama. Harmonični akordi pikantne rabarbare i bogatog kasika miješaju se s nježnom ružom, uravnoteženom toplom bazom sandalovine. Miris je dostupan u obliku mirisne svijeće od 129 g.

Ako i vi želite najljepše božićne mirise u vlastitom domu, odaberite jedan od tri Glade mirisa o kojima više možete doznati putem društvenih mreža Facebook i Instagram.