Glade za posebne blagdane

Topli trenutci nezamislivi su bez obiteljskih tradicija, a to znaju i Glade i Disney koji su za Vas ove godine pripremili Frozen II zimsku kolekciju mirisa

Bez obzira na Vaše godine, podrijetlo ili uvjerenja, blagdani su svima posebni. To je vrijeme puno čarolije kada se vraćamo u djetinjstvo. Zajednički su trenutci puni ljubavi, dobrog raspoloženja i ugodnih mirisa ono je što to doba čini tako čarobnim. Topli trenutci nezamislivi su bez obiteljskih tradicija, a to znaju i Glade i Disney koji su za Vas ove godine pripremili Frozen II zimsku kolekciju mirisa.

Glade je ove zime svoj asortiman nadopunio s tri božićna mirisa inspirirana motivima iz omiljenog Frozen II filma. Ispunite dom jednim od tri mirisa pod nazivom Deep Amber Hills, Spiced Apple Kiss i Peaceful Rose & Wood, a u nastavku saznajte kojim su notama obogaćeni:

Miris Deep Amber Hills čini jedinstven spoj crnog ribiza, tamjana i tekućeg jantara. Donosi kontrast kiselog crnog ribiza koji se miješa u ulje elemija, a uravnotežen je slatkom lozom i klinčićem na mističnoj osnovi tamjana i tekućeg jantara. Miris je dostupan u obliku mirisne svijeće od 129 g, deluxe mirisne svijeće od 224 g, osvježivača zraka u spreju, automatski osvježivač zraka te punjenje za automatski osvježivač zraka.

Miris Spiced Apple Kiss tvore mješavina jabuke, cimeta i muškatnog oraščića. Razigrani citrusni uvod donosi osjećaj revitalizacije i novih mogućnosti. U srcu mirisa su kardamom i đumbir, a preko svega ide tanki sloj vanilin-šećera koji zaokružuje slatki miris. Dostupan je u obliku mirisne svijeće od 129 g, deluxe mirisne svijeće od 224 g te osvježivača zraka u spreju.

Miris Peaceful Rose & Wood kombinacija je rabarbare, ruže i sandalovine. Bogati sastojci iz cijelog svijeta sastaju se u neodoljiv miris koji osvaja svojim notama. Harmonični akordi pikantne rabarbare i bogatog kasika miješaju se s nježnom ružom, uravnoteženom toplom bazom sandalovine. Miris je dostupan u obliku mirisne svijeće od 129 g.

Ako i vi želite najljepše božićne mirise u vlastitom domu, odaberite jedan od tri Glade mirisa o kojima više možete doznati putem društvenih mreža Facebook i Instagram.