Glumci kazališta Ulysses posjetili pulski Mercator

glumci-kazalista-ulysses-u-mercatoruMercator-H već je tradicionalno pokrovitelj kazališta Ulysses, a ove godine kao partner jubilarne sezone, Mercator u posebnim akcijama dan prije predstava, kupce dariva ulaznicama na kojima im osigurava, kao trajnu uspomenu, autograme glumaca Kazališta Ulysses.

Ksenija Marinković, Sven Medvešek, Katarina Bistrović Darvaš, Barbara Pripić, Zoran Gogić, Branislav Lenčić i drugi glumci Kazališta Ulysses posjetili su u petak centar Mercator u Puli. Posebno za kupce  donijeli su 50 ulaznica za predstave Pijana noć i Kralj Lear na koje su, za trajnu uspomenu ljubiteljima kazališta, stavili svoje potpise.

Glumci i posjetitelji uživali su u crostinu s ovčjim sirom i smokvama zarobljenima u karameli te u makarunima i pljukancima s gamberima i malinama – jelu kojemu su glumci dodijelili naziv Odiseja, prema veličanstvenome koncertu kojime je otvorena ovogodišnja, deseta sezona kazališta Ulysses. Sve to pripremljeno je pod kulinarskom palicom Bojane Zenzerović, tajnice Udruge kuhara Istarske županije i dopredsjednice Udruge kuharica Hrvatske. Uz delicije degustirala su se i vina, posebno Plavac i Plavac De Mar Istravina te Malvazija Laguna Histria Agrolaguna.