Grupa Vindija osigurala 37 novih dostavnih vozila za distributere

Primopredaja novih vozila dio je aktivnosti i ulaganja u tehnologiju i proizvodni asortiman najveće domaće prehrambene industrije Vindije koja ove godine obilježava 60 godina postojanja

Grupa Vindija je svojim distributerima svečano uručila ključeve 37 novih dostavnih vozila, čime je označen nastavak značajnog investicijskog ciklusa u vozni park. Novim vozilima svi će proizvodi iz prepoznatljivog asortimana s oznakom Kvalitete Vindija, uoči i tijekom nadolazeće turističke sezone, diljem Hrvatske na police dućana i do samih kupaca stizati u najkraćem mogućem roku poštujući najviše standarde kvalitete, higijene i sigurnosti, priopćeno je iz kompanije.

Primopredaja novih vozila dio je aktivnosti i ulaganja u tehnologiju i proizvodni asortiman najveće domaće prehrambene industrije Vindije koja ove godine obilježava 60 godina postojanja. Tim povodom Vindija je osvježila proizvodni asortiman i na tržište plasirala nove liniije proizvoda, a nova distributivna vozila sredstvo su njihovog boljeg plasmana i dostupnosti krajnjim potrošačima.

Ukupno 330 Vindijinih distributivnih vozila svakodnevno obilazi čak 8.000 prodajnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj te ih redovito opskrbljuju s više od 1.300 proizvoda iz cjelokupnog asortimana Grupe Vindija. Nova distributivna vozila opremljena su rashladnim uređajima renomiranih dobavljača i značajno će upotpuniti vozni park kojim Vindija već desetljećima svojim partnerima u trgovini jamči pouzdanu distribuciju svojih proizvoda uz kvalitetni neprekinuti hladni lanac.

Riječ je o važnoj investiciji u vozni park Vindije, lidera domaće prehrambene industrije i tvrtke koja je prepoznata po kontinuiranom ulaganju u vlastite tehnološke i proizvodne pogone, kao i u održavanje visokih standarda kvalitete svojih proizvoda.

“Vjerujemo kako su inovacije u poslovanju jedan od načina pomicanja granica i postavljanja standarda u prehrambenoj proizvodnji i ključ opstanka u zaista dinamičnoj industriji, kakva je prehrambena. Stoga kao Grupa, Vindija ostaje posvećena inovacijama i primjeni najviših standarda i u budućnosti jer su nam upravo oni osigurali da izrastemo u vodeću domaću prehrambenu industriju, koja je prisutna i na tržištima regije”, zaključuje se u priopćenju.