Heissam Hartmann gostuje na konferenciji Web Strategija

web-strategija-ws13-vizualEkskluzivno na konferenciji Web::Strategija 13: Heissam Hartmann – bivši njemački menadžer internetskog diva eBaya predaje o faktorima uspjeha internetskih tvrtki

eBay je s više od 97 milijuna aktivnih korisnika najveća svjetska online tržnica, a svoj udio u njegovom rastu imao je njemački stručnjak online prodaje Heissam Hartmann, ekskluzivno i predavač na domaćoj konferenciji s međunarodnim djelovanjem, na “Web::Strategiji 13 – Kupac zvan čežnja“, koja se održava od 8. do 10. ožujka 2012. u zagrebačkom Hypo centru.

Heissam Hartmann gradi svoju karijeru u online prodaji i općenito web industriji više od 12 godina, od najvećeg njemačkog online shopping kluba brands4friends pa sve do velikog eBaya, gdje je do 2005. razvijao posao u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Hartmann je trenutačno potpredsjednik za jugoistočnu Europu svjetski raširene kompanije Rebate Networksa, a kao investitor sudjelovao je u pokretanju Kolektive, Kuponvillagea, Mydeala i mnogih drugih grupnih kupovina.

Na osnovi velikih iskustava u dosadašnjoj karijeri, održat će inspirativno i vrlo poučno predavanje na konkretnim strategijama uspjeha brojnih internetskih tvrtki u kojima je radio, u koje je investirao te koje je osnovao.

Uz Hartmann iz eBay-a, ne propustite i brojna zanimljiva predavanja hrvatskih i regionalnih stručnjaka od kojih navodimo samo neka: Najbolje prakse u dizajnu turističkih stranica višestruko nagrađivanog Gorana Peuca u kojem ćete saznati kako kvalitetnim dizajnom pretvoriti posjetitelje u turiste, Monopol < Oligopol < Konkurentopol Vladimira Nikolića iz Limunda koji će objasniti kako konkurenciju pretvoriti u korist; Tko izgubi dobitak, dobije gubitak Siniše Moškova pokazat će kako svojim web shopom konkurirati klasičnoj trgovini, a u predavanju Visitor meet the web Nikole Jellačića turistički djelatnici mogu saznati sve o konverziji, trackingu i mjerenju na turističkim web stranicama; A gdje ste ono ostavili broj kreditne kartice? Marka Jerteca i Igora Gregureca otkrit će tajne o sigurnosti kartičnog poslovanja, dok će o email marketingu kao alatu pričati Elmira Majerić u svom predavanju Engaged with Email! Finally!.

Cjelokupni program konferencije možete pogledati ovdje.