Danijela KalmetaU sklopu HrUSKo Foruma održana je izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo.

U sklopu HrUSKo Foruma održana je i izborna skupština na kojoj je izabrano novo vodstvo. Danijela Kalmeta iz Croatia Airlines-a izabrana je za novu predsjednicu udruge, a Marina Sokol iz Ericsson Nikole Tesle ostaje izvršna predsjednica.

Dosadašnja predsjednica HrUSKo-a Sandra Mikuš i izvršna predsjednica Marina Sokol prezentirale su izvješće o aktivnostima udruge, nakon čega je Danijela Kalmeta predstavila plan i program za naredno razdoblje.

U novi Upravni odbor izabrani su sljedeći članovi: Sandra Mikuš (Hrvatski Telekom), Marin Tica (Zračna Luka Zagreb), Goran Medurečan (Podravka), Vanja Petric (Medika), Goran Pavlović (INA) i Ante Parat (Dukat).

Dodijeljene su i prigodne zahvalnice za angažman i doprinos u proteklom višegodišnjem razdoblju Marku Biljanu (Ericsson Nikola Tesla) kao bivšem zaposleniku SAP-a za izniman doprinos razvoju suradnje sa HrUSKo udrugom i Sandri Mikuš (Hrvatski Telekom) za uspješno vođenje udruge u protekom četverogodišnjem razdoblju.

Od strane SAP-a uvodni govor i održala je gđa. Sonja Popović, direktorica SAP-a. Posebno je istaknula važnost suradnje sa korisnicima direktno te važnost intenziviranja suradnje i komunikacije sa HrUSKo udrugom.

Na Forumu je poseban naglasak posvećen lokalizaciji sustava sukladno zakonskim promjenama te temama poput SAP S/4HANA, prvoj digitalnoj jezgri za digitalno poslovanje, SAP Solution Manageru, te novostima oko e-Računa.