Hrvatski obrtnici na MOS-u od 13. do 18. rujna

banner-mos-49-1-sloHrvatska obrtnička komora (HOK) i ove godine organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 49. međunarodnom sajmu obrtništva i poduzetništva (MOS) u Celju, koji će se održati od 13. do 18. rujna.

Hrvatski će se obrtnici predstaviti na 36 četvornih metara izložbenog prostora, a od njih 26, tri na sajmu izlažu prvi put.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu će se prezentirati katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

Sajam će biti prilika i za predstavljanje dvaju novih kataloga metaloprerađivača i građevinskog sektora, kao i baze poslovnih kontakata HOK-a na CD-u- “Poslovne informacije 2016.”

U suradnji s Obrtno-podjetniškom zbornicom Slovenije, u okviru popratnih događanja MOS-a, 14. rujna će se održati poslovni razgovori poduzetnika iz država članica EU-a i država jugoistočne Europe, na kojima će u organizaciji HOK-a sudjelovati i hrvatski obrtnici i poduzetnici.