vindija-mlijecni-proizvodiJedna od vodećih hrvatskih prehrambenih industrija uključila se u obilježavanje Svjetskog dana mlijeka i humanitarnom akcijom podjele mlijeka

U razdoblju od 28. svibnja do 5. lipnja prehrambena industrija sa sjedištem u Varaždinu nudi neke od svojih najpoznatijih proizvoda po povoljnim cijenama.

Ovom akcijom Vindija obilježava Svjetski dan mlijeka, koji se svake godine slavi 1. lipnja, a ponuda proizvoda po promotivnim cijenama obuhvaća četiri proizvoda zaštićenih brendovima ‘z bregov i Vivis, priopćeno je iz Vindije.

Tako je svježe mlijeko ‘z bregov s trajnošću od 21 dana, čija je kvaliteta nedavno potvrđena zlatnom DLG medaljom, u navedenom razdoblju dostupno po cijeni od 4,99 kn, dok će trajno mlijeko ‘z bregov s 0,9% mliječne masti Vindijini potrošači moći nabaviti za svega 4,79 kn.

Povoljnu kupnju donosi i jogurt ‘z bregov od litre, pakiran u Tetra Rex ambalaži. U tom izvrsnom proizvodu ljubitelji zdravih mliječnih obroka sljedećih nekoliko dana mogu uživati po cijeni od 8,49 kn, ističu iz Vindije.

U akcijskoj ponudi našao se i ukusan probiotički jogurt Vivis s okusom jagode i vanilije, čije izdanje od litre potrošači mogu kupiti po cijeni od 9,99 kn. Osim izvrsnog okusa, iz Vindije navode kako ovaj funkcionalan proizvod donosi pregršt kalcija, najvažnijeg minerala za ljudski organizam, kojim su mlijeko ‘z bregov i ostali mliječni proizvodi iz Vindije posebno bogati.

U obilježavanje Svjetskog dana mlijeka Vindija se uključila i humanitarnom akcijom, podijelivši više od dvije tisuće litara svog trajnog mlijeka s 2,8% m.m. domovima za nezbrinutu djecu te ostalim socijalnim ustanovama, kao što su Sigurna kuća, SOS Dječje selo Hrvatska, Caritas i Zajednica Cenacolo, kaže se u priopćenju.