Idealan partner svakog sendviča

Vinkovačka tvrtka PEKAR d.o.o. već se punih 30 godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda

Sendvič se danas smatra jednim od omiljenih praktičnih jela čije varijacije mogu biti zaista raznovrsne, ali se posebna pažnja sve više pridaje odabiru kvalitetnih namirnica. Kao ukusna zamjena za kruh i pecivo, somun sve češće postaje jedan od nezaobilaznih sastojaka sendviča.

Vinkovačka tvrtka PEKAR d.o.o. već se punih 30 godina bavi proizvodnjom svježih i zamrznutih pekarskih i slastičarskih proizvoda. PEKAR je trenutačno među TOP 10 hrvatskih tvrtki u toj branši, a mjesečno proizvedu više od milijun kilograma pekarskih proizvoda. Usred raznovrsnog asortimana ukusnih proizvoda široke namjene, posebno se ističe i SOMUN SENDVIČ iz serije proizvoda SOMUNI/LEPINJE.

Pekarov “SOMUN SENDVIČ” ručni je rad i dostupan je u gramaži od 120 g, a u potpunosti je prilagođen i za veleprodaju i za maloprodaju. Bilo da se radi o trgovini, trgovačkom lancu, fast foodu, pečenjari ili bilo kojem dijelu HoReCa sektora, Pekarov je “SOMUN SENDVIČ” u svojem prilagođenom pakiranju dostupan i distribuiran širom Hrvatske u vrlo kratkom roku.

Izuzetno dugotrajna svježina i bogat okus, uz vrlo jednostavnu pripremu i uspješno zadržanu vrhunsku kvalitetu, unatoč smrzavanju, predstavljaju bitne karakteristike ovog proizvoda. “SOMUN SENDVIČ” je smrznut i nije potrebna nikakva dodatna priprema, već samo otapanje na sobnoj temperaturi u trajanju od 30 do 60 minuta.

Proizvod “SOMUN SENDVIČ” zasigurno zadovoljava sve namjene i potrebe potrošača jer s lakoćom obogaćuje svaki sendvič, hot dog, kobasicu, kao i svaku drugu ukusnu kombinaciju.

Nakon tridesetogodišnjeg iskustva u proizvodnji, tvrtka PEKAR d.o.o. veliki naglasak stavlja na praćenje trendova te kvalitetu i izvrsnost proizvoda. Stoga je i “SOMUN SENDVIČ”, kao i svi ostali proizvodi iz asortimana, označen s Clean Label oznakom (ne sadrži e-brojeve) i Halal certifikatom, dok sama tvrtka PEKAR d.o.o. posjeduje IFS certifikat.

Svaki dan sa srcem od 1989. godine.
Već 30 godina s Vama!