Ikea pripremila adventsko iznenađenje za građane Zagreba

Posjetite Cvjetni trg i otkrijte čaroliju blagdana

Svi koji se nađu u Zagrebu od nedjelje 30. studenog do četvrtka 11. prosinca na Cvjetnom trgu (ispred Centra Cvjetni) naići će na blagdansko iznenađenje tvrtke Ikea – veliki, zamotani poklon i posebno iznenađenje koje se skriva unutra. Prolaznici koji odluče ući u poklon i povući ručicu, osjetit će čaroliju praznika kroz dječje oči.

Tijekom cijelog prosinca, Ikea će u robnoj kući organizirati brojne prigodne aktivnosti uglavnom namijenjene djeci.

Sveti Nikola dočekivat će najmlađe, dijeliti slatkiše i fotografirati se s njima u petak 5. i subotu 6. prosinca. Na dan Svete Lucije, 13. prosinca, posjetitelji će moći poslušati švedske božićne pjesme i upoznati se s raznim švedskim blagdanskim običajima.

Ikea će 20. i 21. prosinca u robnoj kući otvoriti Pisarnicu Djeda Božićnjaka za sve mališane kojima je potrebna pomoć u pisanju pisama Djedu Božićnjaku i Čarobnu radionicu božićnih trenutaka gdje će djeca uz vodstvo stručnjaka izrađivati slike kojima kasnije mogu ukrasiti zidove svog doma.

I druge aktivnosti odvijat će se u robnoj kući IKEA tijekom prosinca poput besplatnog umatanja poklona te izrade crteža koje će izraditi profesionalni karikaturist za sve koji kupe okvir.

“Pozivam sve građane da nam se pridruže u proslavi prvih zajedničkih blagdana. Uz božićno iznenađenje na Cvjetnom trgu kojime smo svakom građaninu, od najmlađih do onih najstarijih, htjeli omogućiti da osjeti božićnu čaroliju kroz dječje oči, u robnoj kući Ikea pripremili smo brojne aktivnosti kojima ćemo poticati literarnu i likovnu kreativnost naših mališana. Svim građanima želimo vesele i ugodne blagdane”, izjavio je Georg Platzer, voditelj robne kuće Ikea Zagreb.