hrvoje-salkovic-heineken-serenada-1Hrvoje Šalković pozvao prijateljicu na spoj digitalnom Heinekenovom serenadom

Heineken predstavlja novost u svojoj digitalnoj komunikaciji: inovativnu i zabavnu Facebook aplikaciju ‘Serenada’ (‘The Serenade’). Putem aplikacije u samo četiri klika možete pozvati na spoj dragu osobu i to zabavnom i personaliziranom serenadom.

‘Serenada’ je dostupna na 20 jezika, ističu iz Heinekena, idealna je za dijeljenje s prijateljima, a na temelju odgovora koji se odaberu u aplikaciji može se napraviti čak 640 različitih verzija ove zabavne serenade.

Zahvaljujući aplikaciji milijuni odraslih potrošača diljem svijeta moći će stvoriti vlastitu serenadu putem Heineken Facebook stranice. Serenada je dio Heinekenove globalne kampanje ‘Otvori svoj svijet’ (‘Open Your World’).

heineken-serenada-facebook-1Heineken je dostupan u gotovo svim zemljama svijeta i u fokus svojih kampanja stavlja svjetskog čovjeka (Man of the world) – osobu koja se odlično snalazi bilo gdje u svijetu, samouvjerena je, otvorena i snalažljiva, te ujedno predstavlja osobine Heinekena: internacionalnost i otvorenost.

Te osobine ima i popularni putopisac, književnik i zaljubljenik u putovanja Hrvoje Šalković. Hrvoje je putem ove zabavne Heinekenove aplikacije pozvao prijateljicu na spoj. Odgovarajući na pitanja stvorio je personaliziranu serenadu koja je objavljena na zidu osobe koju je pozvao.

“‘Serenada’ je osmišljena i dizajnirana kako bismo svojim potrošačima pomogli da sa što manje stresa pozovu nekoga na spoj. Aplikacija je zabavna i interaktivna i sigurno će se svidjeti svima koji ju budu koristili. Heineken se želi još više povezati sa svojim odraslim potrošačima putem interneta, a ‘Serenada’ je još jedan odličan primjer kako to radimo. Kroz ‘Serenadu’ nastojimo poticati komunikaciju, ali i pružiti potrošačima mogućnost da na duhovit i jedinstven način nekoga pozovu na spoj”, istaknuo je Cyril Charzat, stariji globalni direktor za brend Heineken.

Prema Facebook-ovoj statistici u Hrvatskoj je oko milijun i pol registriranih profila zbog čega je Facebook jedan od najvažnijih komunikacijskih kanala. Inače, početkom prosinca 2011. godine Heineken i Facebook sklopili su ugovor o globalnom partnerstvu zahvaljujući kojem dvije kompanije surađuju na digitalnim kampanjama za Heinekenove marke diljem svijeta.

Facebook fan stranica Heinekena ima više od 5,5 milijuna fanova i broj stalno raste. Ovo partnerstvo dokaz je predanosti kompanije inovativnosti u digitalnom marketingu kroz stvaranje interaktivnog, zanimljivog i privlačnog sadržaja dizajniranog za odrasle potrošače, ističu iz Heinekena.