Inovativna Jana za izazovna vremena

Nova Jana vitamin antiox s dodatkom vitamina E i minerala cinka odličan je izbor koji će tijelu osigurati esencijalne antioksidanse, istovremeno zadovoljavajući potrebe organizma za tekućinom

Jamnica je kompanija koja se trudi biti aktualna i inovativna – promičući ideju zdravog života, stvara proizvode koji odgovaraju potrebama kupaca, poštujući senzibilitet i problematiku određenog vremena. Ovoga prosinca predstavlja novi proizvod kao odgovor na trenutnu zdravstvenu situaciju – Jana vitamin antiox, osvježavajuće bezalkoholno piće sa snažnim antioksidansima – E vitaminom i cinkom.

Trenutna zdravstvena situacija postavlja nova pravila, potiče nove navike i zaustavlja u planovima. Općenito, daleko smo od stanja potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja, definicije zdravlja prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Inovativno rješenje

Nova Jana vitamin antiox je osvježavajuće bezalkoholno piće bogato antioksidansima i osigurava dozu upravo onih najpotrebnijih – vitamina E i cinka. Ova najnovija predstavnica palete Jana vitamin ima osvježavajući okus crnog ribizla te organizmu osigurava 15% preporučenog dnevnog unosa vitamina E i minerala cinka u 200 ml. Niskoenergetska i lagana, bazirana na prirodnoj mineralnoj vodi Jani, uz maleni udio voćnog soka, prirodnih aroma i prirodnog sustava zaslađivanja, Jana vitamin antiox primjerena je svim uzrastima. Ne sadrži umjetne boje ni arome.

“Ovaj inovativni proizvod nastao je kao rezultat istraživanja naših stručnjaka i pridonosi optimalnom dnevnom unosu potrebnih antioksidansa koji štite organizam od štetnih utjecaja slobodnih radikala čije nagomilavanje narušava zdravlje. Jana prati potrebe svojih kupaca i ponosni smo što imamo proizvod koji u ovim izazovnim vremenima odgovara dodatnim jačanjem organizma – jer zdravlje nam je u konačnici svima i najvažnije”, kazao je Darko Cesarec, direktor marketinga Jamnica plus, u povodu predstavljanja novog proizvoda.

Nova Jana vitamin antiox s dodatkom vitamina E i minerala cinka odličan je izbor koji će tijelu osigurati esencijalne antioksidanse, istovremeno zadovoljavajući potrebe organizma za tekućinom. Bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma, Jana vitamin antiox s voćnim okusom crnog ribiza, lagano je i ukusno osvježenje i svakako dobrodošao saveznik u današnjim zahtjevnim, novo-normalnim, vremenima.