Sladoledna ludnica zvana Ledonardo okupila je ponovno mnogobrojne zaljubljenike u sladoled koji su isklesali više od 60.000 maštovitih sladolednih skulptura te se bore za titulu sladolednog genijalca Ledonarda, čiji će sladoled Ledo uistinu proizvesti, objavili su iz tvrtke.

Kako je riječ o zabavnom natječaju govori i činjenica da su sladoledne kreacije osvojile gotovo dva milijuna glasova, točnije popularnih lizova.

I ove je godine najpopularniji okus u klesanju sladolednih skulptura bila svima omiljena čokolada, dok je drugo mjesto sasvim neočekivan zauzela bijela čokolada, a treće jagoda kao jedini voćni okus u top 5 najčešće korištenih aroma.

Kreativni natječaj je u tijeku sve do 1. prosinca, stoga još ima vremena za uključivanje u ovaj zabavan i kreativan proces, jer osim činjenice da pobjednik postaje slavni izumitelj novog Ledo sladoleda, osvojit će i put u Pariz za dvoje te posjet muzeju Louvre.

Također, svi sudionici koji će aktivno sudjelovati u glasanju i kreiranju sladoleda imaju priliku za osvajanjem tjednih atraktivnih nagrada.

Saznajte sve informacije na www.ledonardo.hr.