Iva Taiber nova je rukovoditeljica Komunikacija i marketinških servisa i članica Upravljačkog tima tvrtke Nestlé za regiju Adriatic, koja obuhvaća tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Kosova i Crne Gore.

iva tiaber - midiPo stjecanju diplome na Odjelu ekonomije i lingvistike Sveučilišta u Manchesteru Iva Taiber započela je svoju 20-godišnju uspješnu karijeru u industriji robe široke potrošnje.

Dodatno, posjeduje EMBA diplomu zajedničke poslovne škole École des Ponts ParisTech (ENCP) i Sveučilišta u Edinburghu.

Tvrtki Nestlé se pridružila 2002. godine te je u proteklih 14 godina obnašala brojne visoke funkcije u kompaniji. Tako je svoje profesionalno iskustvo stjecala u zemlji i inozemstvu, unutar odjela Nestlé Professional te Nestlé Purine gdje je, do prelaska na novu funkciju, bila rukovoditeljica odjela Nestlé Purine za Hrvatsku, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu.

Iva Taiber u tim Komunikacija i marketinških servisa, a koji obuhvaća stručnjake iz područja odnosa s medijima, zakupa medija i digitalnih komunikacija, istraživanja tržišta, nutricionizma i odnosa s potrošačima, donosi širok spektar poslovnih znanja, koji će dodatno doprinijeti razvoju tima i postizanju ključnih ciljeva kompanije.