Predstavljen ljetni sladoledni hit Jafantazija – novi kornet iz Leda

Za veliku gužvu u samom centru Zagreba jučer su se pobrinuli trenutno najtraženiji komičar Ivan Šarić i simpatična voditeljica Marijana Batinić koji su predstavili novi sladoled iz Leda – Jafantaziju – prvi sladoled na hrvatskom tržištu kojeg su kreirali sami potrošači.

Uz puno sladoleda i veliku dozu humora uigrani tim voditelja pokušao je za Ledo škrinjom kreirati identičan sladoled koji je pobijedio na natječaju Ledonardo, a jednom od njih je to ipak malo bolje pošlo za rukom.

Dok se Marijana kao prava Dalmatinka pridržavala točnih sastojaka i ispunila zadani zadatak, Ivanu očito nije bilo dosta zaustaviti se na okusima čokolade i naranče od kojih se Jafantazija sastoji, nego je odlučio svoju kreaciju nadopunit mnoštvom drugih okusa, preljeva i posipa.

Kad su napokon probali pobjednički sladoled primijetili su da se njihove kreacije ipak ne mogu mjeriti s Jafantazijom odnosno kreativnim sladoledom Nikol B. iz Karlovca.

Ivan je komentirao novi Ledo sladoled na njemu svojstven način: “Kad sam bio mali, skupljao sam kunu po kunu za sladoled, a sada imam veliku čast novi Ledo sladoled probati među prvima u Hrvatskoj. Ledo mi svakako može biti zahvalan jer kad mene uhvati glad za slatkim, pojedem toliko sladoleda da im dionice skoče odmah za deset posto”, a Marijana se tome priključila: “Ja sam oduvijek bila sladokusac i obožavam sladoled. U zadnje vrijeme sam u potrazi za novim sladolednim okusima te me Jafantazija oduševila baš zbog kombinacije okusa naranče i chocoruma. Novi Ledo sladoled osvojio me na prvi liz.”

Nakon duhovitog stand-upa koji je oduševio prolaznike Cvjetnog trga, Ledo je pobjednicu Nikol B. nagradio punom škrinjom Jafantazija sladoleda, a novi sladoled iz Leda dijelili su na trgu te time ugodno iznenadili slučajne prolaznike kojima je takvo osvježenje itekako dobrodošlo.

Kao što i samo ime govori, pobjednička Jafantazija je sladoled u kornetu s okusom chocoruma i naranče s komadićima tamne čokolade te preljevom od naranče. Sladoled Jafantazija kreiran je na jedinstveni način u Hrvatskoj.

Naime, Ledo je putem Ledonardo natječaja tražio sladolednog genijalca, odnosno genijalku, koji će kreirati savršeni sladoled koji će se na kraju proizvesti. Hrvatski potrošači kreirali su ukupno preko 50.000 sladoleda, a potrošači i Ledov žiri odlučili su se za neodoljivu Jafantaziju.

PROMO