Nivea predstavlja dezodoranse za žene i muškarce s novom formulom i neodoljivim mirisima koji vas pozivaju da se osjećate dobro u svojoj koži – svaki dan, na sve načine, gdje god krenuli.

Novi dezodoransi s visokoučinkovitom 48-satnom formulom koja ne sadrži aluminijske soli pružaju neponovljiv osjećaj dugotrajne svježine i zaštite.

Mirisi bude pozitivne emocije, evociraju lijepe uspomene i izražavaju osobnost svake osobe. U bogatoj paleti novih Nivea dezodoransa, svatko može pronaći miris za sebe. Odgovaraju li vam više svježe citrusne note s cvjetnim primjesama jasmina, đurđice, ruže i ljubičice ili pak više naginjete osvježavajućim morskim ekstraktima – izbor je na vama.

Nivea Fresh comfort dezodorans
NIVEA Deodorant fresh comfort_Spray_150mlMiris se otvara svježom notom citrusa te zelenim mirisnim notama koje pružaju mekan i svjež osjećaj poput onog poslije tuširanja.

Srednja nota kombinira jasmin, uzbudljivi cvijet ylang i đurđicu koji vode do mirisa mošusa, umirujućeg jantara i drvenih nota.

Učinkovita 48-satna djelotvorna zaštita i neponovljiv miris pružaju dugotrajan osjećaj svježine.

Formula Nivea Fresh comfort dezodoransa ne sadrži aluminijske soli.
MPC sprej (150 ml): 23,00 kn
MPC roll-on (50 ml): 23,00 kn

Nivea Fresh flower dezodorans
NIVEA Deodorant fresh flower_Spray_150mlOčaravajući cvjetni miris počinje strastvenim spojem mandarine i limuna. Lagane kapi dinje pojavljuju se u srednjoj noti mirisa s mješavinom nježne ruže, delikatne ljubičice i blistavoga, sočnog, crvenog voća.

Transparentnost u sredini daje lagani dodir osvježavajućih vodenih nota. Bazni miris sastoji se od kremaste sandalovine i mekog dodira mošusa.

Jedinstvena formula pruža 48-satnu djelotvornu zaštitu s pjenušavim cvjetno-voćnim mirisom koji je istovremeno svjež, ženstven i moderan. Nivea Fresh flower dezodorans ne sadrži aluminijske soli.
MPC sprej (150 ml): 23,00 kn

Nivea Fresh natural dezodorans
NIVEA Fresh_Natural_Women_SprayMiris nas vodi na predivnu plažu s fascinantnim stijenama i bajkovitim pješčanim dinama uz blagi povjetarac u kojem se osjeti miris slane morske vode. Idealno za sve one koje obožavaju svježi morski zrak koji oduzima dah.

Formula s morskim ekstraktima kombinira blagu njegu i pouzdanu 48-satnu deo zaštitu. Nivea Fresh natural dezodorans ne sadrži aluminijske soli.
MPC sprej (150 ml): 23,00 kn
MPC roll-on (50 ml): 23,00 kn

Nivea MEN Fresh ocean dezodorans
NIVEA MEN Deodorant Fresh Ocean_Spray_150 mlMiris se energično otvara s valovima vodenih nota u snažnoj kombinaciji s aromatskim i biljnim notama za osjećaj svježine koji traje cijeli dan. U srednjoj noti se osjeti snažni anis u kombinaciji s geranijem i ljubičicom te svježom zelenom jabukom.

Moderan mošus i elegantni cedar, sandalovina i pačuli upotpunjuju očaravajući miris ovog dezodoransa za prave muškarce.

Visoko učinkovita 48-satna deo zaštita i jedinstveni Nivea MEN Care kompleks s tzv. drvenim notama i biljnim mirisom s primjesama vodene svježine pruža dugotrajni svježi osjećaj na koži.

Nivea MEN Fresh ocean dezodorans ne sadrži aluminijske soli.
MPC sprej (150 ml): 23,00 kn
MPC roll-on (50 ml): 23,00 kn

Nivea MEN Fresh active dezodorans
NIVEA Deodorant Fresh active_spray_150 mlMiris podsjeća na zdrav morski zrak pun svježine koji pojačava osjećaj zadovoljstva. Visoko učinkovita 48-satna deo zaštita s morskim ekstraktima omogućuje svjež i ugodan osjećaj tijekom cijeloga dana.

Nivea MEN Fresh active dezodorans ne sadrži aluminijske soli.
MPC sprej (150 ml): 23,00 kn
MPC roll-on (50 ml): 23,00 kn
MPC stick (40 ml): 23,00 kn