Prvu nagradu, automobil Mini Cooper R Edition – XR31, u nagradnoj igri trgovačkog lanca Ribola osvojio je Robert Travčić iz Šibenika. “Ovo je jedan od najsretnijih dana u mom životu. Nisam vjerovao kad su me obavijestili da sam upravo ja osvojio potpuno opremljenog Mini Coopera, mislio sam da je šala. Iskoristio bih priliku da zahvalim Riboli, i dalje ću biti njen vjeran kupac“, najavio je oduševljeni dobitnik.

Nagradna igra “U Riboli bezbrižno kupuj i u Mini Cooperu otputuj! trajala je od 15. svibnja do 15. lipnja, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su obavili kupovinu u vrijednosti od minimalno 50 kuna uz uvjet da je na računu bio barem jedan od proizvoda koji su bili posebno označeni na policama. Tjedna izvlačenja održavala su se svaki ponedjeljak, a tjedne nagrade su bile LED TV LG 32LK510B.

Na završnom izvlačenju, osim dobitnika glavne nagrade, izvučeni su i dobitnici bogatih popratnih nagrada.

“Ribola je vaš najbolji susjed od 1992. godine. Prva trgovina otvorena je u Kaštel Kambelovcu, a danas trgovački lanac zapošljava preko 650 djelatnika te ima ukupno 78 poslovnica na području Dalmacije. Zahvaljujući svojim kupcima, Ribola bilježi kontinuirani rast, a upravo ovakve nagrade organizirane su u znak zahvale za vjernost kupcima”, poručili su iz Ribole čestitavši svim dobitnicima.