Kao ti Kras1Izvučena je prva glavna dobitnica velike Kraševe nagradne igre “Kao ti”. Sreću je dobitnici Julie Mihelčić iz Delnica donio Aki Rahimovski, koji je između pristiglih kuverti izvukao baš njenu, a ključeve automobila Toyota Aygo svečano joj je uručio Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Julie se u Delnice u novom automobilu odvezla presretna, zahvaljujući Krašu na ovoj prekrasnoj i vrijednoj nagradi. Osim automobila, u prvom krugu nagradne igre izvučeni su i dobitnici tri Samsung Galaxy Taba i 50 slatkih Kraš paketa.

Popis dobitnika možete provjeriti internet stranici

Podsjetimo, Kraš je nagradnu igru započeo u sklopu nedavno pokrenute kampanje “Nitko kao ti”, kojom je svoje vjerne kupce još jače povezao s njihovim omiljenim Kraševim proizvodima.

Kraševe su slastice prikazane vrlo originalno i zabavno, tako da je svaki od njih doživio personifikaciju, a kampanja je u javnosti naišla na mnoštvo pozitivnih reakcija.

Kraš je hrvatski brand koji već više od sto godina gradi odnos sa svojim kupcima pa je emotivna povezanost kupaca i samih brendova gotovo neraskidiva.

Nagradna igra još je jedan od načina kojim Kraš želi zahvaliti svojim vjernim kupcima, a u deset krugova nagradne igre bit će podijeljeno deset automobila Toyota Aygo i mnoge druge vrijedne nagrade. Požurite, jer je drugi krug upravo u tijeku. Sve što trebate napraviti jest na Kraševu adresu poslati pet bar kodova s pet različitih Kraševih proizvoda.