Ja TRGOVAC magazin – prosinac 2019./siječanj 2020.

Sretni Božić i Nova godina!

Svake godine u ovom predblagdanskom ozračju nemam dvojbe što istaknuti kao naslov za uvodnik jer se radosno iščekivanje osjeti sa svih strana, a poželjeti sreću i zdravlje u krugu obitelji svima uvijek je lijepa prigoda i čast. Pred vama je naš zadnji ovogodišnji broj u kojem smo tradicionalno zavirili u blagdansku košaricu pa možete vidjeti što smo tamo našli te koliko ćemo potrošiti za vrijeme blagdana.
O novostima u poslovanju Nestléa te njegovim prvim dojmovima po dolasku u Hrvatsku govori Laurentiu-Florin Dimitriu, generalni direktor ove najveće svjetske prehrambene kompanije za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu. Uz nekoliko kolumni te analize kategorija osvježivača zraka i zimske njege, u ovom broju donosimo nastavak u rujnu započetog serijala reportaža pod egidom “Lijepa priča iz Hrvatske”, a nakon Badela 1862 sada smo otišli do Sv. Ivana Zeline i predstavili tvrtku KG Zelina.

A kao veliku temu broja donosimo pregled aktualnosti u području društveno odgovornog i održivog poslovanja kao poslovnom segmentu od strateškog značaja za sve koji posluju na tržištu. Ova će tema zasigurno i u budućnosti zauzimati sve više prostora i na našim stranicama jer koliko god napredak iz godine u godinu bio vidljiv, još je puno posla pred nama.

A kad smo već kod toga što je pred nama, u zaključnom broju ove godine objavljujemo i sve teme koje ćemo obrađivati u svim našim izdanjima u 2020. pa možete vidjeti što vas očekuje i što bi vas moglo zanimati.

I na kraju, još jednom u ime cjelokupne redakcije magazina i portala Ja TRGOVAC svima želim čestit Božić i sretnu Novu godinu!

Prethodni članakU Hrvatsku stigli organski Royal Green čajevi
Sljedeći članakBilo na žlicu ili vilicu, okus Podravka kobasica je uvijek odličan!