juicy-brik-100-jabukaNovim proizvodom proširen je asortiman prirodnih voćnih sokova bez dodataka šećera i bogatih vitaminom C

Tvrtka Jamnica ovih je dana plasirala na tržište prirodan voćni sok od jabuke sa 100 postotnim udjelom voća bez dodatka šećera te tako proširila svoj asortiman voćnih sokova sa 100 postotnim udjelom voća.

Uz Juicy ananas i Juicy naranču, hrvatskim potrošačima je od sada dostupan i još jedan visoko kvalitetan sok iz linije Juicy 100% voćnih sokova.

Kako bi obilježili početak proljeća iz ove kompanije su se, osim lansiranja novog Juicy prirodnog voćnog soka, odlučili i na osvježenje izgleda svoje linije Juicy 100% pa je tako od sada i izgled pakiranja atraktivniji.

Prirodni voćni sokovi Juicy provjerene su kakvoće i zadovoljavaju dnevne potrebe za svim hranjivim tvarima potrebnima za zdravo i pravilno funkcioniranje organizma te su izvrstan izvor vitamina C koji je prijeko potreban ljudskom organizmu.

U prilog tome da je Juicy u potpunosti prirodan voćni sok, bez dodatka šećera i konzervansa, govori i činjenica kako je za proizvodnju jednog Juicy 100% prirodnog voćnog soka od jabuke potrebno 1,2 kg jabuka, od naranče 2,5 kg naranči, a od ananasa 1,2 kg ananasa.