Jedinstvena ponuda shopping centra Supernova

Najveći lanac shopping centara u Hrvatskoj, Supernova, od 25. studenog 2017., u ponudi ima fantastičnu mogućnost kupovine posebnih poklon bonova.

Riječ je o jedinstvenim poklon bonovima na tržištu jer omogućavaju nezaboravno shopping iskustvo u svih 10 centara Supernova diljem Hrvatske s više od 500 trgovina.

Iznenadite svoje prijatelje, poslovne suradnike ili najmilije bilo da je riječ o rođendanskom poklonu, prigodnom blagdanskom darivanju ili samo o super shoppingu. Kupovina poklon bonova idealan je način da drugima omogućite najbolji poklon, a to je često onaj kojeg sami odaberemo.

Do poklon bonova moguće je doći u svim centrima: Supernova Buzin, Supernova Garden Mall, Supernova Karlovac, Supernova Zadar, Supernova Sisak East, Supernova Sisak West, Supernova Slavonski Brod, Supernova Šibenik, Supernova Varaždin i Supernova Koprivnica.

Prodavat će se vikendima na odgovarajućim pultovima u tijeku radnog vremena odgovarajućeg centra. Iznimno, poklon bonovi u centru Supernova Garden Mall moći će se kupiti na info pultu svakim danom u periodu radnog vremena centra. Shopping uz poklon bonove moći će se obaviti u periodu od maksimalno šest mjeseci od dana kupovine poklon bona.

Detaljne informacije, uvjete kupovine kao i popis trgovina u kojima poklon-bonovi vrijede pronađite na službenim internetskim stranicama centara Supernova.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i obradujte svoje najdraže za blagdane, rođendane ili neke druge proslave i omogućite im najbolje shopping iskustvo diljem Hrvatske.