Kako će izgledati shopping budućnosti?

“Nastao kao medij za razmjenu informacija Internet se danas razvio u nositelja ekonomije. Kao što su i ceste u početku služile kako bi ljudi došli do Crkve ili na seosku zabavu, a Rim ih je iskoristio kako bi zavladao svijetom, tako i danas Internet nakon početne uloge telefonskog imenika postaje najvažniji dio svjetske ekonomije. Graditi kvalitetne ceste i znati ih koristiti znači razliku između kolonizatora i koloniranih” – izjavio je Hrvoje Prpić, poznati poduzetnik, poznatiji kao pokretač off-line i on-line dućana s računalnom opremom (HG Spot), idejni začetnik 3D web trgovine budućnosti – Trillenium, te ujedno i predavač na najvećoj konferenciji o web-trgovini u Hrvatskoj pod nazivom Web::Strategija 8 – Istinom do kupca. Hrvoje će održati predavanje s naslovom “Kako će izgledati web kupovina za 10 godina?” u kojem će tokom 30 minuta dati svoju viziju budućnosti web-kupovine.

Organizatori vodeće regionalne konferencije o web poslovanju i internetskom marketingu po posjećenosti svakako Vam preporučaju da 17.6. (samo dva tjedna nakon sajma s predavanjima – Web::INDUSTRIJA 2010) dođete u konferencijski centar Hypo EXPO XXI u Zagrebu na konferenciju o web-trgovini gdje će Vas još educirati o poslovanju putem interneta i drugi renomirani predavači:

• Vatroslav Škare, asistent na katedri zagrebačkog Ekonomskog fakulteta
• Goran Peuc, poznatih web-dizajner velikih projekata na webu,
• Hrvoje Bujas, web-poduzetnik koji radi sa investitorima i BICRO-om,
• Ines Lisak Pavlović, koja će predstaviti uslugu RBA banke – eToMiTreba,
• Marko Radelić, web-developer iz logIT-a sa 8 godina iskustva u web-poslovanju,
• Gordan Orlić, višestruko nagrađivani predavač dosadašnjih Web::Strategija,
• J. Treichel i Martina Usmiani, web-poduzetnici koji su pokrenuli Kolektivu,
• Domagoj Cerovac, pokretač dvije web-trgovine – HoćuTo.hr i VečernjiShop.hr,
• Marko Knežević, Damir Plejić, Vedran Križek – predstaviti će stvaranje i rad web-trgovine Profil.hr i drugi…

Na konferenciji će biti održana i panel rasprava te svečana dodjela tri Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2010 čije nominacije su upravo završene.

Iako je prošao rok redovne cijene kotizacije, te nova cijena kasne kotizacije iznosi 1,230 kn (PDV uračunat), danas i sutra ujutro još uvijek možete ovdje kupiti ulaznicu za Web::Strategiju 8 po staroj cijeni (700 kn + PDV).

Drugi dan, 18. lipnja (u VMD zgradi) zainteresirane sudionike očekuje i specijalizirana Web Business Radionica gdje će polaznici naučiti ključne elemente za web poslovanje od koncepta web stranice, preko savjeta kako pravilno upravljati sadržajem (tekstom, slikama, multimedijom) do metoda uspješne web promocije. Prijavite se!

Sponzorirana objava