Amstel Premium Pilsener, vrhunski lager uravnoteženog i punog okusa, sinoć je predstavljen u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Još 1870. godine, majstori pivari su prepoznali da je za vrhunsko pivo potrebno uložiti znanje i puno vremena.

Zato su odlučili u proizvodnju piva Amstel Premium Pilsener uložiti tajni sastojak – vrijeme kako bi postigli osvježavajuće uravnotežen i pun okus piva.

Na predstavljanje novog vrhunskog piva odazvali su se brojni poslovni partneri Karlovačke pivovare, predstavnici medija te poznata lica: TV voditeljice Barbara Kolar i Daniela Trbović, stilist Neven Ciganović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, članovi Parnog Valjka: Husein Hasanefendić – Hus i Marijan Brkić, fotograf Damir Hoyka, glumica Marija Borić, popularna vizažistica Ivana Bilandžija Billy, dizajner Ivica Skoko, poznati ljubitelj piva Domagoj Jakopović Ribafish te cijenjeni hrvatski chef Ante Udovičić i drugi.

S obzirom da je Amstel Premium Pilsener pivo koje potječe iz Nizozemske, na njegovo predstavljanje došla je i veleposlanica Kraljevine Nizozemske u Hrvatskoj Stella Ronner Grubačić.

Brojne uzvanike u Esplanadi ugostila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare, koja je tom prigodom izjavila: ”Hvala što ste odvojili dio svog vremena i podijelili ga s nama. Vrijeme leti, svijet u kojem živimo kaotično je brz, no brzina nije uvijek dobra stvar. Ponekad je potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta. Zato je i poruka ”Ne štedi na vremenu” glavna komunikacijska poruka vezana uz Amstel Premium Pilsener. Pronađite vremena za prave stvari, podijelite s dragom osobom Amstel Premium Pilsener i uživajte.”

Zanimljiva povijest i bogato nasljeđe koji stoje iza ovog vrhunskog piva prikazani su kroz odličnu i atraktivnu predstavu. Predstava počinje s 1870. godinom kada je položen kamen temeljac Amstelove pivovare na obali rijeke Amstel. Dva poduzetna osnivača pivovare, De Pesters i Van Marwijk Kooy, imali su jasnu viziju potpuno novog pivskog iskustva.

Dok su se druga standardna piva gornjeg vrenja zvana ”scharrebier” mogla proizvesti u jednom danu, ovi su pivari postupku proizvodnje dodali ključan sastojak: vrijeme, pa se može reći da iza Amstel Premium Pilsenera stoji više od 140 godina dobro uloženog vremena.

Tijek predstave posjetitelje je iz prošlosti doveo u sadašnjost kada vrijeme jednostavno leti, a svijet u kojem živimo kaotično je brz. No brzina nije uvijek dobra stvar i ponekad je potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta.

Predstava je završila jasnom porukom da treba pronaći vremena za prave stvari, podijeliti s dragom osobom Amstel Premium Pilsener i uživati. Više informacija o zanimljivoj priči Amstel Premium Pilsenera potražite na stranici www.amstel.com.