U SOS Društvenom centru ‘Hermann Gmeiner’ u Lekeniku obilježen je završetak velike Kauflandove kampanje “Iz ljubavi prema Hrvatskoj”.

U ugodnom društvu djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik predstavnici Kauflanda, Crvenog križa i Udruge SOS Dječje selo Hrvatska zahvalili su jedni drugima na uspješnoj suradnji te otvorili vrata novim suradnjama.

Vjernog prijatelja nije lako pronaći i takvo prijateljstvo valja njegovati. Iz tog razloga Kaufland i SOS Dječje selo Hrvatska uspješno surađuju već dugi niz godina. Jedna od brojnih akcija putem kojih su pomogli djeci bez roditelja i roditeljske skrbi bila je i poznata kampanja ‘Iz ljubavi prema Hrvatskoj’. Nakon gotovo godinu dana ova je uspješna kampanja završena, a njezin završetak obilježen je u kratkim druženjem SOS Dječjem selu Lekenik.

Kao krunu ove suradnje, Dubravko Kušec, glasnogovornik Kauflanda, uručio je donacijski ček u iznosu od 25.000,00 kuna nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnji Tuškan- Krupić koja je s oduševljenjem pozdravila suradnju s ovim trgovačkim lancem.

“S Kauflandom je uvijek divno surađivati. Oni su naš vjerni partner na koje možemo računati i koji nas uvijek iznova uspiju iznenaditi. Kampanja ‘Iz ljubavi prema Hrvatskoj’ imala je veliki odjek među građanima i tako podržala rad naše Udruge. Kauflandu od srca hvala na ovoj divnoj donaciji i povjerenju kojeg nam iskazuju iz godine u godinu”, rekla je nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska, Višnja Tuškan-Krupić.

Kako je kampanja “Iz ljubavi prema Hrvatskoj” rađena u suradnji i s Hrvatskim Crvenim križom, druženju je prisustvovao i izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa, Robert Markt koji je u ime ove Udruge također zahvalio Kauflandu na cjelokupnoj dosadašnjoj suradnji, te također preuzeo donacijski ček u iznosu od 25.000,00 kuna.