Kaufland – službeni partner Djeda Božićnjaka

Kaufland nam je u svojoj novoj kampanji pojasnio gdje Djed Božićnjak kupuje sve za svoju obitelj

“Nakon odrađenog posla treba se odmoriti”, smatra Djed Božićnjak. Badnjak je, svi darovi su dostavljeni. Sav zadovoljan korača prema svojim modernim, superbrzim saonicama, već maštajući o tome kako će se sada napokon opustiti, no veselje nije dugo potrajalo: odjednom zvuk mobitela – WhatsApp poruka njegove supruge kaže “A što je s hranom?!”. Srećom, za sve tu je Kaufland.

Ovo je ukratko sadržaj spota aktualne božićne kampanje Kauflanda – Službenog partnera Djeda Božićnjaka. Kreativni tim koji je osmislio spot naglasio je kako je bilo zabavno pokazati da Djed Božićnjak nije samo mistični lik ili neka svemoćna osoba koja sama obavlja čitavu logistiku za Božić. “On je čovjek kao ti i ja koji ima obitelj i isto obavlja kupovinu, kao svi mi”, ističu.

Cijeli TV-spot bit će prikazivan od 14. studenog i ima međunarodni karakter. Naime, Kaufland je zastupljen u osam zemalja te se u svima prikazuje spot o Službenom partneru Djeda Božićnjaka. Zanimljivo je što se casting za glumce održao u Londonu, spot je snimljen u Varšavi, a glavni režiseri su Španjolci Tania Verduzco i Adrian Perez koji žive u SAD-u. Svi sudionici su se tijekom snimanja odlično zabavili. “Uvjereni smo da će i naši gledatelji u Hrvatskoj osjetiti opuštenu atmosferu Božića”, komentirao je Philipp Maximilian Sohler, direktor Nabave i Marketinga u Hrvatskoj.

Što nam drugo preostaje nego udobno se smjestiti pred TV-ekranom u toplini našeg doma i uživati u ovoj modernoj božićnoj priči koja nam potvrđuje da čak ni Djed Božićnjak nema super moći, no ako ga sretnemo u ovakvim superbrzim saonicama, možda nas malo provoza do Kauflanda…