Konzum otvorio Internet prodavaonicu u Splitu

Riječ je o prvoj online trgovini na području Splita i okolice

Nakon Zagreba i okolice, Velike Gorice, Samobora,  Zaprešića, Brdovca, Dugog Sela, Rijeke i Opatije, trgovački lanac Konzum pokrenuo je internetsku prodavaonicu i na području Splita.

Kupci sa splitskog područja od sada će moći na vrlo jednostavan i praktičan način naručiti sve što im je potrebno u njihovom kućanstvu – od prehrambenih artikala do svih ostalih kućnih potrepština, ističe se u priopćenju Konzuma.

Za realizaciju narudžbe u Konzum Internet prodavaonici, dovoljno je registrirati se na internet stranici, odabrati željene proizvode, staviti ih u virtualnu košaricu i zaključiti narudžbu.

Dostupni asortiman uključuje više od 20.000 artikala sa svim aktualnim akcijskim ponudama. Plaćanje narudžbe može se obaviti prilikom dostave gotovinom, kreditnim i debitnim karticama ili kreditnim karticama putem interneta.

Konzumova Internet prodavaonica nudi mogućnost naručivanja od 0 – 24 sata. Isporuke se vrše najranije sljedeći dan, a narudžbu je moguće napraviti i do sedam dana unaprijed.

Naručena roba se dostavlja radnim danom od 9 do 21 sati te subotom i nedjeljom od 9 do 15 sati.  Minimalan iznos narudžbe je 200 kuna, a za iznose iznad 500 kuna dostava je potpuno besplatna.