Konzum otvorio novu trgovinu u centru Sarajeva

Ovo je prva u nizu od pet prodavaonica koje će Konzum otvoriti u bliskoj budućnosti čime će biti proširena mreža koja trenutno broji više od 160 prodajnih mjesta u BiH

Konzum je otvorio novu prodavaonicu u centralnom dijelu Sarajeva u ulici Kemal Begova 11 u neposrednoj blizini sarajevske Druge gimnazije. Prodajno mjesto je pozicionirano na atraktivnoj lokaciji u sklopu novoizgrađenog stambenog objekta i prostire se na više od 300 četvornih metara.

Radi se o novom konceptu prodavaonice manjeg formata s asortimanom prilagođenim za obavljanje svakodnevne kupovine.

Ovo je prva u nizu od pet prodavaonica koje će Konzum otvoriti u bliskoj budućnosti čime će biti proširena mreža koja trenutno broji više od 160 prodajnih mjesta u BiH. Otvorenje novih objekata je dio plana rekonstrukcije maloprodajne mreže što je inicirala nova Uprava Konzuma, a usporedo s otvorenjima kontinuirano se radi na obnovi i preuređenjima postojećih objekata. Sljedeća Konzum prodavnica će biti otvorena u Doboju već početkom svibnja.

“Intenzivno radimo na unapređenju maloprodajne mreže, obilazimo teren kako bismo odabrali najbolje lokacije za nove prodavaonice, a paralelno radimo na preuređenju postojećih kako bismo našim kupcima ponudili još bolji i ugodniji ambijent za kupovinu. Drago mi je da je današnje otvorenje izazvalo veliki interes kupaca i da su njihove prve reakcije na kvalitetu ponude, cijene i lokaciju prodavaonice izuzetno pozitivne. Želimo podijeliti radost s našim kupcima, te ćemo ih danas obradovati vrijednim nagradama, a pripremili smo niz iznenađenja tijekom cijelog dana. Vjerujem da će se pozitivna atmosfera koju imamo danas zadržati i dalje, a mi ćemo kao i do sada učiniti sve da u ovoj, ali i svim drugim prodavaonicama, ispunimo sva očekivanja naših kupaca”, kazao je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma BIH.

Konzum je za sve kupce nove trgovine u Sarajevu priredio posebnu bogatu ponudu proizvoda po super cijenama, a na dan otvorenja podijeljeno je više od 200 vrijednih nagrada na kolu sreće. Kupci su uživali u ukusnom doručku, a potom je uslijedilo voćno osvježenje, kokteli, torta i druge poslastice tijekom cijelog dana. S kupcima su se družile razigrane maskote Zdravoljubaca – banana Beti i Jagoda Lola, a priređena je i vesela zabava za mališane.