Konzum otvorio prvu Cash&Carry prodavaonicu u BiH

Cash&Carry Tešanj se prostire na više od 1.200 četvornih metara, a otvoren je u sklopu Wisa trgovačkog centra na mjestu Super Konzuma

Konzum je u subotu u Tešnju u prisustvu velikog broja posjetitelja, kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu Cash&Carry prodavaonicu u Bosni i Hercegovini.

Prodajno mjesto je uređeno prema novom konceptu koji obuhvaća tri različita segmenta, a to su – ponuda proizvoda s dodatno sniženim redovnim cijenama, Cash&Carry ponuda paketnih proizvoda za sve kupce, a poseban novitet je Outlet ponuda s velikim izborom neprehrambenih proizvoda.

“Implementacija novog koncepta prodavaonice je odluka nove Uprave Konzuma s ciljem da se kupcima pruže dodatne pogodnosti i omogući povoljnija kupovina. To je dio plana na kojem intenzivno radimo kako bismo dodatno unaprijedili i proširili našu mrežu”, kazao je Stipan Škoro, direktor sektora Maloprodaje Konzuma BiH najavivši skoro otvorenje dodatnih prodajnih mjesta.

Cash&Carry Tešanj se prostire na više od 1.200 četvornih metara, a otvoren je u sklopu Wisa trgovačkog centra na mjestu Super Konzuma. (SEEbiz.eu)