konzum-veliko-trgovisce-600Prva Konzumova prodavaonica u Velikom Trgovišću svečano je otvorena danas na adresi Stjepana Radića 47.

Prodavaonicu su otvorili Veljko Milihram, regionalni direktor Konzuma i Zdravko Vutmej, načelnik Općine Veliko Trgovišće.

To je druga u nizu Konzumovih prodavaonica novog koncepta namijenjenog manjim sredinama čija ponuda od 10.000 artikala kupcima omogućava kupnju na jednome mjestu bez potrebe za odlaskom u veće trgovačke centre.

Otvorenjem Konzuma koji se prostire na površini većoj od 500 m2, zaposleno je i osam djelatnika.

Pekarnica, svježe meso, delikatese, svježe voće i povrće te veliki izbor opreme za kućanstvo, tekstila, igračaka, školske opreme, kozmetike i tehnike tek su dio ponude nove Konzumove prodavaonice. Radno vrijeme Konzuma u Velikom Trgovišću je od ponedjeljka do subote od 7.00 sati do 20.00 sati, a nedjeljom od 7.00 sati do 12.00 sati.

Za sve posjetitelje pripremljena je velika roštiljada i cijeli niz atraktivnih akcijskih ponuda koje će kupcima omogućiti svakodnevne dodatne uštede.

Otvorenjem nove prodavaonice u Velikom Trgovišću, Konzum nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže kako bi kvalitetnu ponudu roba i usluga učinio dostupnom svojim kupcima u svim područjima Hrvatske.