Trgovački lanac Konzum u četvrtak je izvijestio da je u ćevapčićima iz jedne njegove prodavaonice u Rijeci nađena salmonela te kako su poduzete sve potrebne mjere za zaštitu potrošača.

konzum-midi“Odmah po dobivanju informacije o rezultatima službenog uzorkovanja proizvoda mesni pripravak Ćevapčići, roka upotrebe do 12.11.2016., vlastite proizvodnje, uzetog u objektu pod veterinarskim kontrolnim brojem 6720 u prodavaonici Osječka 71 u Rijeci, provedenog 10.11. 2016., obavještavamo javnost da je u jednom uzetom uzorku nađena Salmonella spp”, kažu u Konzumu.

Uz ispriku kupcima, Konzum ih moli ih da mu radi mjera predostrožnosti vrate proizvod ako ga još imaju u bilo kojem obliku, bez obzira na istek roka.

Napominju kako nisu zaprimili informacije od potrošača da je bilo tko imao ikakvih problema nakon konzumacije proizvoda kupljenih na spomenutom odjelu.

“Obavještavamo vas kako su istog trenutka poduzete i sve dodatne mjere u cijeloj maloprodajnoj mreži kako bi se potvrdilo da je riječ o izoliranom slučaju”, kažu u Konzumu.

Potrošače upućuju na svoje kontakte, e-adresu konzum@konzum.hr ili besplatni telefon 0800 400 000. (SEEbiz.eu/Hina)