Konzum pokrenuo akciju “Najniže cijene u susjedstvu”

Trgovački lanac Konzum je za svoje kupce pokrenuo projekt “Najniže cijene u susjedstvu” kojim će se omogućiti kupnja najpotrebnijih proizvoda po najpovoljnijim cijenama u njihovim najbližim Konzum prodavaonicama, priopćeno je iz tog trgovca.

Iz Konzuma pritom ističu kako je u sklopu ovog projekta u sniženje cijena uloženo više od 100 milijuna kuna te dodaju kako će se na takav način kupcima omogućiti najpovoljnija kupnja 300 osnovnih artikala među kojima su kruh, mlijeko, meso, voće i povrće, ulje, kava, šećer, brašno, pića, tjestenina, deterdženti i ostali proizvodi koji su svakodnevno potrebni u kućanstvu.

Projekt “Najniže cijene u susjedstvu“ odvijat će se u svim Konzumovim prodavaonicama, uključujući Super Konzum, Konzum maxi i male Konzum prodavaonice.

Navedeno je posebno bitno zbog toga što se kupci u posljednje vrijeme odlučuju na češće dnevne kupnje u svojim obližnjim trgovinama pa će im kupnja u malim Konzumovim prodavaonicama od sada biti još dostupnija i povoljnija.

Svi proizvodi koji su uključeni u projekt posebno su označeni u prodajnim mjestima oznakama “Naša najniža cijena” i “Super cijena”. Oznaka “Naša najniža cijena” kupcima komunicira artikl s najpovoljnijom cijenom po jedinici mjere u određenoj grupi proizvoda.

Ovakvim transparentnim označavanjem proizvoda, poručuju iz Konzuma, kupcima će se dodatno omogućiti lakše pronalaženje najpovoljnijih ponuda te će, osim oznaka “Super cijena”, kupcima jamčiti najnižu redovnu cijenu poznatih robnih marki.

“Novo Konzumovo trajno sniženje cijena je garancija kupcima da će tijekom cijele godine u svim Konzumovim prodavaonicama uvijek moći kupiti najvažnije osnovne proizvode po najpovoljnijim cijenama te tako značajno uštedjeti”, zaključuje se u priopćenju.