Konzum roštilj kalkulator: Izračunajte koliko vam mesa treba za roštilj

konzum_infografika-ftd 777Unesite broj ljudi, kliknite “izračunaj” i dobit ćete količinu mesa i priloga koje trebate nabaviti

Uz lijepo vrijeme i dobro društvo, za roštilj je potrebno nekoliko stvari – meso, piće, drva, ugljen, papar, sol i ulje. U bogatom asortimanu Konzum prodavaonica možete pronaći sve za najbolji roštilj, a da ne ispustite pokoji važan detalj evo i malog kako organizirati roštilj od početka do kraja.

Kada planirabmo roštilj za oitelj i prijatelje često nismo sigurni koliko mesa i povrća će biti dovoljno. I za to sada postoji rješenje; Konzumov Roštilj kalkulator. Unesite broj gostiju na roštilju, kliknite „izračunaj“ i dobit ćete količinu mesa i povrća koje trebate nabaviti.

NARUČI ONLINE
Ponuda na odjelima mesnica Konzuma zadovoljit će i najveće gurmane jer u odabranim Super Konzumima možete kupiti posebne vrste mesa, ali i odabrati steakove iz specijalnih komora za dozrijevanje mesa. Uz svježe meso i povrće, na jednom mjestu ćete pronaći sve dodatne proizvode i artikle za roštilj, a posebna pogodnost je i mogućnost online narudžbe na Konzum kliku te dostave na odabranu lokaciju za roštiljanje.

Ovogodišnju sezonu roštilja Konzum je otvorio kampanjom “Vrijeme je za roštilj” u kojoj je glavni protagonist simpatični Ante Cash.