vodic-kroz-svijet-mirisaKnjižica o privlačnom svijetu parfema dostupna u Kozmo drogerijama

Veljača se smatra jednim od najromantičnijih mjeseci u godini, a parfemi su jedni od proizvoda koje podjednako vole i muškarci i žene pa su često na listi najpopularnijih poklona za Valentinovo.

Upravo u povodu Dana zaljubljenih Kozmo je izdao knjižicu s korisnim savjetima te ponudom parfema za nju i njega kako bi pomogao  svojim kupcima u potrazi idealnog parfema za sebe ili dragu osobu.

Knjižica naziva „Vodič kroz svijet mirisa“ dostupna je u svim Kozmo drogerijama diljem Hrvatske te na web i Facebook stranici Kozma, a od koristi može biti svima koji se žele informirati o parfemima.

Prvi dio knjižice donosi kratku teoriju parfema i upoznaje kupce s njegovim osnovnim sastojcima, razvojem kroz povijest i popularnosti u raznim kulturama.

Kako parfemi imaju jak učinak na emocije i raspoloženje, napuci o njihovom pravilnom nanošenju zainteresirat će i žene i muškarce.

U drugom dijelu knjižice kupci će pronaći korisne savjete za kupnju parfema koji će ispraviti uvriježenu zabludu kako je prilikom kupnje parfema korisno trljati zglob o zglob i slične savjete.

Zbog istaknute ponude nekih od najpopularnijih ženskih parfema uz savjete, ova će stranica privući prvenstveno žene i djevojke, no s obzirom da se približava Valentinovo, muškarcima će poslužiti kao odličan savjetnik.

U posljednjem dijelu kupci će pronaći detaljniju ponudu ženskih i muških parfema, ovisno o tipu parfema, te prateće savjete iz Kozma.

Ovom zanimljivom knjižicom Kozmo želi svojim kupcima olakšati nedoumice pri odabiru parfema i dati im ideju za idealan poklon kojim će razveseliti drage osobe za Valentinovo, ali i ostale prilike, ističe se u priopćenju.