kozmo-automat-foto-1Lanac drogerija Kozmo uveo je inovaciju na domaće tržište drogerijskog asortimana postavljanjem prodajnog automata u Zračnoj luci Zagreb.

Kozmo automat nudi do 60 raznih kozmetičkih proizvoda, poput šampona, proizvoda za njegu lica i tijela, noktiju te higijenu zubi, ali i raznih prehrambenih proizvoda kao što su razni slatkiši i voda.

To je prvi u nizu takvih automata, ističu iz tvrtke, te ujedno i prvi takav uređaj u Hrvatskoj. Nakon današnje promocije, Kozmo automat uskoro će biti postavljen u blizini zagrebačkog studentskog doma Stjepan Radić.

Kozmo automat funkcionirat će od 0 do 24 sata, a više od 60 ponuđenih proizvoda mijenjat će se sezonski tijekom godine.

“Između više od 100 različitih proizvoda i žene i muškarci lako će pronaći ono što žele, a vjerujemo kako će se ovaj jedinstveni automat svidjeti i onima koji ne vole gužvu pri kupnji”, izjavila je Nina Šebečić Crnolatac, direktorica upravljanja kategorijama i marketinga Kozmo drogerija.

Osim spomenutih proizvoda za njegu kose, lica, tijela i noktiju te prehrambenih proizvoda, Kozmo automat će ponuditi i proizvode za “spas u zadnji čas”, primjerice higijenske uloške, četkice za zube i prezervative.