damir-bulic-predsjednik-uprave-krasa-midiNa tradicionalnom godišnjem domjenku Slatka Bajka, vodeća hrvatska konditorska kompanija Kraš danas je na simboličan način obilježila završetak velike, stote obljetnice poslovanja.

Predstavnici Kraša obratili su se okupljenim poslovnim partnerima i predstavnicima medija, osvrnuvši se na slavljeničku godinu i ostvarene rezultate te na planove za nadolazeću 2012., navodi se u priopćenju za medije.

“Svjesni samo da je pred današnjom Upravom iznimno zahtjevna zadaća održavanja likvidnosti i financijske stabilnosti grupe te nastavka njenog daljnjeg razvoja i širenja na izvozna tržišta. Kraš uspješno posluje cijelo stoljeće i upravo zahvaljujući toj bogatoj tradiciji, stečenom znanju i iskustvu svih mojih kolega i suradnika uvjeren sam da ćemo uspješno ostvariti zacrtane ciljeve te i dalje biti najjači konditor u regiji”, rekao je Damir Bulić, predsjednik Uprave Kraša.

Uz predsjednika Uprave, uzvanike su pozdravili i prokuristica Marica Vidaković te savjetnik Uprave Nadan Vidošević zahvalivši se svim partnerima i potrošačima na stogodišnjem povjerenju.

Uz službeni dio programa, kao i proteklih godina, najmlađi posjetitelji mogli su uživati u predstavi Slatka Bajka, raznim radionicama, igraonicama i slatkim iznenađenjima, dok su se  roditelji zabavljali uz fine Kraševe napitke i slastice u Choco baru.

Za dobru zabavu i atmosferu pobrinuli su se pjevač Bojan Jambrošić, grupa ET, glumci Vanda Winter, Saša Buneta i Davor Dretar Drele, iluzionist M.G.Taylor, biciklist stila BMX flatland Leon Vignjević, plesač Elvis Hodžić i akrobat Christian Rene Peter, ističu iz Kraša. (Lider)