Kras razveselio 540 obitelji svojim vrijednim nagradamaIsplati se biti dio velike Kraševe slatke obitelji jer upravo Kraš najslađe nagrađuje svoje kupce. Kraševa velika nagradna igra “Kao ti” u 10 krugova kroz 10 mjeseci, 306 dana donijela je osmijeh na lica čak 540 vjernih kupaca Kraševih slastica.

Brojni oduševljeni sretni dobitnici u nagradama su uživali sa svojim obiteljima, a čak 10 Kraševih kupaca je protekle godine kući odvezlo automobil atraktivnog dizajna i vrhunskih performansi Toyotu Aygo. Osim glavne nagrade, Kraš je nagradio 30 dobitnika s 30 odličnih Samsung tableta, a 500 Kraševih slatkih paketa uveselilo je 500 ljubitelja Kraševih delicija.

Protekle godine Kraš je tako razveselio 540 obitelji, a svakodnevno uveseljava sve svojim odličnim proizvodima uz bogat asortiman uz koji možete uživati svaki dan u godini u drugoj slastici vrhunskog okusa, duge tradicije i prepoznatljive Kraš kvalitete.

Put do nagrada u velikoj nagradnoj igri “Kao ti” bio je zaista lak – dovoljno je bilo samo da kupci izrežu pet različitih kodova s bilo kojeg Kraševog proizvoda i pošalju na adresu Kraša. Dobitnik završnog kruga nagradne igre “Kao ti” je Livio Racané iz Zagreba koji je bio oduševljen odličnom Toyotom Aygo koja je došla kao najbolji dar za početak godine.