Dvorišta 2Popularni festival “Dvorišta”, Svijet vina u sklopu Špancirfesta, Zagrabi, Zagrebi, Zagreb Food Festival i Vintage festival imaju jednu stvar zajedničku – sjedeće garniture i stolove o kojima svi pričaju.

Jamnica je shvatila da ponekad treba iskoristiti svaki dio svog asortimana te da uz svoje prepoznatljive proizvode i kroz svoje gajbe može pokazati kvalitetu, inovativnost, ali i želju da se pokaže u nekom drugom svjetlu.

Tako je na festivalima koji su obilježili ljeto u Zagrebu Jamnica predstavila svoj jedinstveni korner, u kojem posebno mjesto zauzimaju sjedeće garniture i stolovi napravljeni ni manje ni više nego od gajbi Jamnice.

Zanimljiva rješenja, ugodne garniture i mekani jastuci privukli su ne samo mnoštvo poznatih nego i građane, koji su željeli osjetiti udobnost Jamničinih garnitura, stolica i veliku iskoristivost njihovih stolova.

Jamnica je svojim kornerom promijenila poimanje klasičnih i moderno uređenih kutaka pojedinih manifestacija, dajući spomenutim festivalima posebnu dozu šarma. Kako izgledaju sjedeće garniture i stolovi napravljenih od gajbi Jamnice još uvijek možete doživjeti ako posjetite Vintage Festival u centru Zagrebu.