Započela je nagradna igra trgovačkog lanca Tommy – 385 – osmišljena i pripremana kao specifičan projekt poticanja kupnje proizvoda domaćih proizvođača i potpore razvoju hrvatskog gospodarstva, objavljeno je iz tvrtke.

Radi se o jedinstvenom konceptu nagradne igre koja, osim bogatog fonda nagrada za kupce, upućuje na jačanje svijesti o potrebi kupovine proizvoda hrvatskih proizvođača, a upravo simbolika “385” upućuje sve kupce da pri odluci o kupovini pojedinog proizvoda preferiraju i odabiru proizvode čiji kodovi počinju s “385”, jer to jamči da su kupili proizvode hrvatskih tvrtki.

Kupovinom takvih proizvoda jačaju se spone između domaćih kupaca i proizvođača, a to je ujedno i jamstvo boljih razvojnih perspektiva cijelog gospodarstva.

Poruka “Tommy zna da voliš hrvatsko” je inspiracija koju treba imati na umu pri odgovornoj kupovini, a tako šaljemo poruku domaćim proizvođačima da su oni naš prvi izbor i da ih na ovaj način podržavamo, poručuju iz kompanije.

Kao jedan od lidera hrvatske maloprodaje, Tommy kontinuirano zagovara potrebu poticanja hrvatske proizvodnje i proizvođača. To se ogleda u asortimanu gdje su u velikoj većini zastupljeni proizvodi domaćih dobavljača.

Ovom kampanjom tvrtka želi dodatno potaknuti prodaju hrvatskih proizvoda i aktivno doprinijeti razvoju hrvatskih tvrtki, ali i ukupnog nacionalnog gospodarstva, te očuvanju radnih mjesta što je posebno značajno kada se nalazimo u specifičnim i izvanrednim situacijama koja negativno utječu na gospodarska kretanja.

Suradnjom s brojnim domaćim dobavljačima, a posebno s nizom malih i srednjih lokalnih proizvođača, aktivno potiču njihov razvoj, što je posebno značajno u segmentu proizvodnje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kako bi se stimulirala proizvodnja i povećao stupanj proizvodne samodostatnosti.

Ovu kampanju podržava i Hrvatska gospodarska komora, kao partner u promicanju razvoja domaćeg gospodarstva, a u kampanji se dodatno promoviraju proizvodi s oznakama “Hrvatska kvaliteta” i “Izvorno hrvatsko”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!