kristijan-gregoric-midiS početkom siječnja 2012. menadžment timu Atlantic Grupe pridružio se Kristijan Gregorić, na mjestu Starijeg izvršnog direktora HoReCa kanala za regiju jugoistočne Europe (SEE).

Gregorić u Atlantic dolazi s pozicije direktora Sektora marketinga i izvoza u Karlovačkoj pivovari. Na novoj poziciji u Atlantic Grupi bit će nadležan za upravljanje HoReCa kanalom na SEE tržištima, definiranje strategije razvoja i prodaje u ovom kanalu te organizaciju i planiranje rada ovog poslovnog područja na razini regije.

“Atlantic Grupa jedna je od vodećih kompanija u regionalnoj industriji hrane i pića te vodeći regionalni distributer i svakako je riječ o izvanrednom poslovnom izazovu kad je riječ o formiranju regionalne platforme za plasman vlastitog i distribucijskog portfelja proizvoda u HoReCa kanalu”, kazao je Gregorić po preuzimanju nove funkcije u Atlanticu.

Kristijan Gregorić važno je menadžersko pojačanje sa značajnim iskustvom u HoReCa industriji. Od siječnja 2008. godine radio je u Karlovačkoj pivovari, gdje je bio odgovoran za razvoj i provođenje strategija za marketing, trade marketing i izvoz,  te je značajno pridonio jačanju tržišnih pozicija, povećanju udjela i razvoju inovacija. Prije dolaska u Karlovačku pivovaru radio je u Adris grupi kao rukovoditelj trade marketinga i marketinga TDR-a.

Diplomirao je i specijalizirao na Ekonomskom fakultetu “Luigi Bocconi” u Milanu, a svoju je poslovnu karijeru započeo u Nestle Italiji. Nakon toga dolazi u Hrvatsku na poziciju direktora Nestle Purina Petcare divizije da bi kasnije bio i regionalni direktor marketinga Nestlea za Jugoistočnu Europu.