Lanac KTC je u subotu, 26. listopada, otvorio novi Trgovački centar u Vrbovcu u čijem su sastavu supermarket, poljoljekarna i restoran i koji zapošljava 54 djelatnika. Novi poslovni kompleks u Zagrebačkoj ulici je, nakon tromjesečnih građevinskih radova vrijednih pet milijuna kuna, sagrađen na mjestu starog objekta u kojem je dućan poslovao 22 godine.

Supermarket nudi bogati asortiman prehrambenih proizvoda s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi je i veliki izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa je svaki dan od 7 do 21, a nedjeljom od 7 do 14 sati.

Poljoljekarna nudi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 14 sati.

Restoran – catering KTC Vrbovec nudi dnevno šest gotovih jela po pristupačnim cijenama, pogodan je za organizaciju svadbenih i drugih svečanosti, a može primiti 400 gostiju.

Na otvorenju novog Trgovačkog centra okupili su se brojni uzvanici i građani, a centar su službeno, simboličnim presijecanjem vrpce, otvorili vlasnik trgovačkog lanca Ivan Katavić i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj. Prigodom otvorenja, KTC je Dječjem vrtiću Vrbovec uručio poklon bon u vrijednosti 5.000 kuna.