Kutjevo vinarija promovirala Premium vina u Bukureštu

Chef Zoran Savić, koji je zanat ispekao u Kukurikuu, za ovu je priliku kreirao poseban menu koji se sljubio s vinima Kutjevo

Kutjevo premium vina, na poziv chefa Zorana Savića, predstavljena su na rumunjskom tržištu. Kako su priopćili iz tvrtke, s obzirom na odlične rezultate koja Kutjevo vinarija ostvaruje posljednjih godina na inozemnim tržištima te sve veći interes za vinima iz kutjevačkog podruma, poziv za predstavljanje u Bukureštu nije ih iznenadio.

Chef Zoran Savić, koji je zanat ispekao u Kukurikuu, za ovu je priliku kreirao poseban menu koji se sljubio s vinima Kutjevo. Na prezentaciji se okupilo 50-ak gostiju među kojima su bili rumunjski sommelieri, chefovi, hotelijeri i vinski distributeri, a događaj je vodio sommelier Mihai Ciucur koji je objasnio povijest Kutjevo vinarije te istaknuo po čemu se ta vina razlikuju od konkurencije.

Gosti nisu krili oduševljenje kušanim vinima, a Hrvoje Krnjević, direktor prodaje Kutjevo vina, najviše je upita za ulistanja i konzumaciju u top restoranima dobio za De Gotho Graševinu.