Poznata hrvatska pjevačica Lana Jurčević postala je prvo zaštitno lice Nestlé Fitness žitarica za hrvatsko tržište, što je obilježeno “rekreativnom” konferencijom za medije u Zagrebu.

Lanu i Nestlé Fitness povezali su ples kao zabavan način održavanja forme te Lanina briga o pravilnoj prehrani koja uključuje i žitarice napravljene s cjelovitim zrnom, rečeno je na konferenciji.

Upravo je zato u Centru za rekreaciju i ples La’ Studio by Lana Jurčević danas predstavljen i novi Nestlé Fitness Program vježbanja za ravan trbuh koji donosi zabavne plesne koreografije za učvršćivanje mišića, ali i savjete za pravilnu prehranu.

“Program vježbanja za ravan trbuh kroz svoja tri jednostavna koraka pomaže na putu do ravnog trbuha. Kako je osim samog vježbanja bitna i zabava, Nestlé Fitness je u suradnji sa svjetski poznatom koreografkinjom Deanne Berry osmislio dva plesna Popstar programa vježbanja uz pomoć kojih se u samo 20 minuta mogu učvrstiti mišići, ali se pritom i dobro zabaviti, pogotovo u društvu”, izjavila je Irena Kurtanjek iz Odjela komunikacija i marketinških servisa Nestlé Adriatica.

Na internetskoj stranici www.nestle-fitness.com/hr/flatbellyprogram nalazi se program koji se sastoji od nekolicine vježbi za trbušne mišiće, ali i niza savjeta kako ih pravilno izvoditi te dviju plesnih koreografija – Popstar Urban i Popstar Club – koje će zadovoljiti ljubitelje i klupske i urbane glazbe.

Program vježbanja za ravan trbuh idealna je pomoć u postizanju čvršćih mišića. Iz programa je potrebno odabrati onu vježbu koja vam najbolje odgovara i odvojiti 20 minuta dnevno kako bi došli do cilja.

Uz to, na stranici se nalazi još niz savjeta za pravilnu prehranu te mnoštvo jednostavnih recepata za ukusna i uravnotežena jela.

Pravilna i uravnotežena prehrana podrazumijeva redovito konzumiranje doručka, a Nestlé Fitness žitarice svakako su dobar izbor za pravilan početak dana. Žitarice za doručak napravljene su s cjelovitim (integralnim) zrnom te su obogaćene vitaminima i mineralima (željezom i kalcijem).

Lana Jurčević, koja je s trenericama u svom Centru za rekreaciju i ples La’ Studio već isprobala Popstar plesne koreografije, izjavila je: “Drago mi je što sam postala zaštitno lice Nestlé Fitness žitarica za hrvatsko tržište. Svi smo svjesni kako je pravilna prehrana, uz redovitu tjelesnu aktivnost, važna u održavanju idealne tjelesne težine. Kao veliku ljubiteljicu plesa, oduševile su me Popstar plesne koreografije iz Programa vježbanja za ravan trbuh. Jednostavno ih je naučiti i za njih je potrebno samo 20 minuta, tako da ih bez problema mogu uvrstiti u svoj užurbani dnevni raspored. Sigurna sam da će se ovim načinom vježbanja ‘zaraziti’ cure diljem Hrvatske.“